Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tibia Micro Edition (ME) to gra przygodowa MMO, dostepna na każdy telefon, czy to z java, czy symbian, czy android, czy iOs, w której możemy grać ze znajomymi na swojej postaci. Do wyboru mamy 2 klasy : Magowie i Wojownicy. Magowie zadają duże obrażenia, lecz zużywają punkty many, mają również mało życia, a wojownicy są tak zwanymi "tankami" tzn. mogą zabijać potwory małym lvlem, a magowie potrzebują większy lvl aby tam expić, mają więcej hp niż magowie, a manę wykorzystują na leczenie zdrowia. Od czasu do czasu Cipsoft - wydawca tej gry organizuje double expy czyli czas w którym za każdego potwora dostajemy 2x więcej doświadczenia. Są również różne eventy np. Na walentynki, na halloween, na wigilię itd. gdzie dostajemy do zrobienia questy na exp, których normalnie nie ma. Po jakimś czasie questy znikają. Aby wbić lvl w TibiMe trzeba zabijać potwory + robić questy dzięki którym w krótkim czasie mam sporą ilość doświadczenia. Dużo osób stereotypowo myśli, że Tibiame jest podobne do Tibii przegladarkowej, lecz to absolutna nieprawda. Tibiame się różni tak od Tibi jak Deathrun od Zombie Moda czyli bardzo. Cipsoft jako mądra głowa oczywiście pomyśleli o tym, aby tak utrudnić nam grę, abyśmy zakupili premium lub platyny, aby mieli z tego zysk. W platyna shopie możemy kupić wygląd postaci, założyć gildię, kupić ochronę, która chroni nas przed śmiercią, większy exp oraz wiele, wiele więcej. Zapomniałem dodać wcześniej, że jeśli zginiemy, to tracimy 10% naszego expa, więc to jest bardzo dużo licząc, że na 50 lvl mamy 10 mln expa, czyli byśmy stracili milion expa = 3 tys. dobrych potworów, więc bardzo dużo. Zamieszczam poniżej parę screnow, dosć starych z mojej starej nokii z symbianem :

file.html

file.html

file.html

file.html

file.html

file.html

Oraz parę zdjęć z tabletu :

file.html

file.html

file.html

file.html

file.html

file.html

file.html

Jeśli jest ktoś zainteresowany, to mam do sprzedania 60 lvl war na świecie 21 oraz 30 lvl na świecie 1 ( z wykupionymi wyspami) za 50 zł wszystko, tanio, polecam.

Edytowane przez SPOK3Y^ST3GA^^C3P
Opublikowano

Przez Ciebie musiałem sprawdzić czy odzyskam moje stare konto sprzed 6 lat, i udało się. Nawet dalej mam chara na Rooku 30lvl i 42k golda w banku haha ;D 

Opublikowano

Nie przepadam za tibią :/

Gdybyś przeczytał mój temat do konca, a nie nabijał posty, to byś doczytal, że Tibia Micro Edition ma się nijak do zwykłej Tibii na Pc.

• 8 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Brak zainteresowania tematem.

//close