mOtOcyklista46 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam, Odpalając mecz na eslu za pomocą WIRE wyskakuje mi okienko z ip i pw, klikam START i nastepne okienko Preparing for starting the game się pojawia i wszystko dobrze, super idealnie, a to zamiast odpalic CSa i serwer to się ładuje i ładuje (15 min. czekalem i nic) Próbowałem reinstallować WIRE, odpalać bez firefalla, z dopuszczeniem WIRE (bez zapory Firefall) i nic nie pomaga... Nie wiem czy cos źle wcześniej zrobilem, czy czegos nie mam wpisanego-zrobionego...
Jasiunek! Opublikowano 6 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2014 Boże co ja z tobą mam :D 1. Wyłącz zaporę AnitVIR 2. usuń Wire. 3. Pobierz go ponownie do wersji 32 i 64 bit. Musisz zainstalować jakoś konfiguracje administratorights. Potem PPM i uruchom jako administrator. Jak nie zadziała nie pomogę :)
mOtOcyklista46 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie pomogło nic. Chyba musze pozostać przy mixach i dd2. Mozna zamknąć :(
Rekomendowane odpowiedzi