Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oryginalne prace nie mogą być lepsze, bo to zwykle zdjęcie, a nie grafika -.- . Jakich efektów używam? :

- Invert,

- Saturation,

- Brightness,

- Contrast,

- Replace Color,

- Curves,

- Shadows,

- Highlights,

- Czasami dodatkowe efekty + tekst, więc nie wyszedł Ci hejt bistro, że używam samego negatywu, a z racji tego, że każdy ma inne gusta, to Tobie może się nie podobać, a większości podobać, więc nie zmieniam swoich upodobań co do własnej galerii.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Ja mówię, że non stop jest efekt "negatywu" jeżeli wiesz co to jest. Żeby powstał taki efekt, nie musisz korzystać z efektu "negatyw".

Edytowane przez bistro
Opublikowano

Ja lubię efekty negatywu i 6 osobom także się podobają, więc proszę, przestań mi już spamic w mojej galerii.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

To nie był żart, nie posiadam paint'a na komputerze, gdyż jest mi nie potrzebny, a ja muszę mieć wszystko poukładanie.

Korzystam z Adobe Photoshop CS6 oraz Adobe Illustrator CS6.

Ty pewnie nie masz pojęcia co to jest, po wypowiedziach bistro, już mam pewność, że jest ogarnięty w tym temacie.

Ja gdybym takie gówno wrzucił na forum, to chyba już nigdy bym na nie nie wchodził, i ty jeszcze śmiesz mówić do mnie z sarkazmem.(tak wyczułem sarkazm w twojej wypowiedzi.)

Gorszych prac nie widziałem już chyba od 2 lat, na żadnym forum counter strike.

To że ludzie są ciemni, bo nie mają pojęcia o grafice i ci napiszą 3 osoby, że masz świetne prace, to mnie szczerze powiem rozbawiło

Nawet tej twojej galerii nie oglądalem, zobaczyłem pierwsze 2 prace, zawsze sprawdzam cudze galerie, gdy tylko mam taką możliwość, już myślałem jakie hejty będą pod tym tematem a tam taka niespodzianka.

Bistro szacun za szerość.

Jeśli ktoś się nie nadaje to niech tego nie robi, proste oraz logiczne.

Nie, nie ostro cię krytukuję, poprostu jak widzę takie coś i ten tekst "idź na grafika" to mi aż szkoda, że mnie niema w waszej sieci ani na wielu innych, lecz przykro mi, pierwsza sieć, i z nią zostanę do końca.

Możecie mnie teraz zhejtować, że krytykuję amatora, ale ja mam trochę doświadczenia.

Mnie jechali za o wiele lepsze prace, i to dużo gorzej, co pomogło mi dojść do mojej obecnej formy twórczej.

Wykorzystaj to, kup sobie adobe photoshop cs6, lub sciągnij darmowy program GIMP i ucz się.

Na tablecie nie masz co pracować, i tak wysiłki pójdą na marne ponieważ to bedzie beznadzieja, wielkie 0.

Edytowane przez Arrowpt
  • Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Pierwsze 2 pracę są programem niższej półki, a reszta w Photoshopie. Wcześniej czytaj cały temat, potem udzielaj odpowiedzi. Mój post wyżej nie był sarkazmem. Po prostu chciałem, abyś się wykazał. Usunąłeś Painta? Ciekawe jak..

Opublikowano

Coś dla nowych administratorów. Mam nadzieję, że się spodoba. Aby nie było nie potrzebnych sprzeczek, że robię wszystko w negatywie, to wstawiam 2 wersje zdjęć.

file.html

file.html

file.html

file.html

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Coś dla nowych administratorów. Mam nadzieję, że się spodoba. Aby nie było nie potrzebnych sprzeczek, że robię wszystko w negatywie, to wstawiam 2 wersje zdjęć.

file.html

Już chciałem Cię pochwalić za ten niebieski obrazek, ale jadę w dół a tu dramat.

Edytowane przez bistro
Opublikowano

Mi twoje prace nie przypadają do gustu. Lubię złożone pracę na bardzo wysokim poziomie (w tej materii jestem bardzo wymagający), a to mimo, że może zajmować dużo czasu i roboty (nie znam się na tym kompletnie), wygląda tak sobie. Ale nie zniechęcaj się, z czasem nabierzesz wprawy ;)

Masz ode mnie + na zachętę. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Twoje ostatnie dwie prace ładnie wyszły ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twoje ostatnie dwie prace ładnie wyszły ;)

Przyznam, że dużo lepiej tym razem.

Opublikowano

@Crido Starałem się pół godziny, lecz niezbyt dobrze mi to wyszło :(

Oryginał : file.html

Prace "

file.html

file.html

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem te prace sa na poziomie bardzo niskim, oryginaly przerobione i tyle. 2/10

Jedynie mi się podobają prace da Tic Taca oraz Crida.

Edytowane przez Lordzio
Opublikowano

Moim zdaniem te prace sa na poziomie bardzo niskim, oryginaly przerobione i tyle. 2/10

Jedynie mi się podobają prace da Tic Taca oraz Crida.

W Photoshopie jest bardzo dużo opcji do obróbki zdjęć. Aby zrobić grafikę, to jest sprawą oczywistą, iż trzeba mieć zdjęcie, które się chce przerobić (chyba, iż ktoś jest profesjonalistą i potrafi zrobić samemu.

Jeśli chcesz się wykazać swoją umiejętnością przerabiania zdjęć, to zapraszam do otwarcia własnej galerii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności