SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 4 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Witam. W tej oto galerii pokaże Wam parę zdjęć, które obrobilem parę minut temu. Jeśli chcesz zdjęcie innej tematyki, to napisz. Program za ~ 15 zł. Tematyka : Counter-Strike1. 2. 3. 4. 5. Tematyka : Motoryzacja1. 2. 3. 4. 5. Program za ponad 30 zł. Tematyka : Counter Strike1. 2. 3. 4. 5. Tematyka : Motoryzacja1. 2. 3. 4. 5. Chcesz własne zdjęcie? Jeśli tak, to napisz pod spodem, a postaram się zrobić. Spodobała Ci się moja praca? Daj plus za fatygę! To nie takie proste ;) Edytowane 15 Lutego 2014 przez SPOK3Y^ST3GA^^C3P 5
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 5 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2014 W paincie robisz? 1
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2014 W paincie robisz? Nie, robię na tablecie.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zmiana balansu kolorów nie jest taka łatwa sooo + leci za fatyge i za dość ciekawy efekt! ;)
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 5 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2014 A to po oczach daje :D. Ciekawy efekcik ;p.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2014 Najbardziej podoba mi się samochód ziomeczka i sasakirou z tego lepszego programu :D Wygląda jak szkice projektantów karoserii :D
`M3ntos Opublikowano 5 Stycznia 2014 Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2014 Szczerze? Jeżeli moje zdanie się tutaj jeszcze liczy to moja opinia na twoja grafikę jest wątła. Cała ale to cała galeria mi się nie podoba, czemu? za dużo mieszasz w tych obrazkach z google i radziłbym zmienić czcionki :) To tyle, Pozdrawiam :)
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2014 Do wyboru mam około 7 czcionek, więc szału nie ma, a jeśli miałbym dodać do zdjęcia z google sam tekst, to miałbym samą krytykę w typie : "Tekst to możesz sobie na paincie dodać" lub "Każdy umie dodać tekst", więc miałbym więcej krytyków niż mam teraz (na chwilę obecną tylko Ciebie).
`M3ntos Opublikowano 5 Stycznia 2014 Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2014 weź stary zrób coś normalnego, a nie jakieś kolorowanki.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ty to robisz z komputera, więc nie dziw się, że masz 600x więcej możliwości niż ja.
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2014 Bardzo mi sie podobają Twoje prace ;) I strasznie miło, że umieściłeś na kilku "sasakirou". Wielki + dla Ciebie ;)
ziomeczek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2014 Mi też się podoba łap plusiaka ^_^
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2014 Nie ma za co ;). Jeśli chcesz, to możesz sobie umieścić w sygnaturze, a jeśli chcesz jakieś inne zdjęcie, w innej kategorii lub tej samej, to pisz pod spodem. Chętnie zrobię.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Zaległe dla nuno'a : Oryginalne : Przerobione: Podoba się? Daj plusa ;) Edytowane 11 Stycznia 2014 przez SPOK3Y^ST3GA^^C3P
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 11 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Szczerze? Oryginalne jest dużo, dużo lepsze niż Twoje przeróbki.. Wszędzie tylko efekt negatywu widzę nic więcej. Żadna praca mi się nie podoba.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Juz coś było mówione na Twój temat - Ja nie komentuje Twoich rysunków, ty moich, bo każdy ma inny gust.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 11 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Każdy ma prawo się wypowiedzieć. Mam przyjemność pracować z wyszkolonymi grafikami i wiem co można nazwać pracą na dobry poziomie. 1
~Tic-TaC Opublikowano 12 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2014 Fajne prace ;) łap plusika. Mógłbyś zrobi coś jeszcze dla mnie :)
Cyber Marian alias Majozen Opublikowano 12 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2014 Juz coś było mówione na Twój temat - Ja nie komentuje Twoich rysunków, ty moich, bo każdy ma inny gust. Jak chcesz być grafikiem, to musisz przygotować się na każdą opinie jaka by ona nie była, a nie każdemu się twoje prace muszą podobać. Poza tym podzielam opinie Bistro, oryginalne lepsze.
Rekomendowane odpowiedzi