Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. W tej oto galerii pokaże Wam parę zdjęć, które obrobilem parę minut temu. Jeśli chcesz zdjęcie innej tematyki, to napisz. Program za ~ 15 zł.

Tematyka : Counter-Strike

1. file.html

2. file.html

3. file.html

4. file.html

5. file.html

Tematyka : Motoryzacja

1. file.html

2. file.html

3. file.html

4. file.html

5. file.html

Program za ponad 30 zł.

Tematyka : Counter Strike

1. file.html

2. file.html

3. file.html

4. file.html

5. file.html

Tematyka : Motoryzacja

1. file.html

2. file.html

3. file.html

4. file.html

5. file.html
Chcesz własne zdjęcie? Jeśli tak, to napisz pod spodem, a postaram się zrobić. Spodobała Ci się moja praca? Daj plus za fatygę!

To nie takie proste ;) file.html Edytowane przez SPOK3Y^ST3GA^^C3P
  • Ustrzel fraga! (+) 5
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W paincie robisz?

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zmiana balansu kolorów nie jest taka łatwa sooo + leci za fatyge i za dość ciekawy efekt! ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A to po oczach daje :D. Ciekawy efekcik ;p.

Opublikowano

Najbardziej podoba mi się samochód ziomeczka i sasakirou z tego lepszego programu :D Wygląda jak szkice projektantów karoserii :D

Opublikowano

Szczerze?

Jeżeli moje zdanie się tutaj jeszcze liczy to moja opinia na twoja grafikę jest wątła.

Cała ale to cała galeria mi się nie podoba, czemu? za dużo mieszasz w tych obrazkach z google i radziłbym zmienić czcionki :)

To tyle, Pozdrawiam :)

Opublikowano

Do wyboru mam około 7 czcionek, więc szału nie ma, a jeśli miałbym dodać do zdjęcia z google sam tekst, to miałbym samą krytykę w typie : "Tekst to możesz sobie na paincie dodać" lub "Każdy umie dodać tekst", więc miałbym więcej krytyków niż mam teraz (na chwilę obecną tylko Ciebie).

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Bardzo mi sie podobają Twoje prace ;) I strasznie miło, że umieściłeś na kilku "sasakirou". Wielki + dla Ciebie ;)

Opublikowano

Nie ma za co ;). Jeśli chcesz, to możesz sobie umieścić w sygnaturze, a jeśli chcesz jakieś inne zdjęcie, w innej kategorii lub tej samej, to pisz pod spodem. Chętnie zrobię.

Opublikowano (edytowane)

Zaległe dla nuno'a :

Oryginalne :

file.html

file.html

Przerobione:

file.html

file.html

Podoba się? Daj plusa ;)

Edytowane przez SPOK3Y^ST3GA^^C3P
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Szczerze? Oryginalne jest dużo, dużo lepsze niż Twoje przeróbki.. 

Wszędzie tylko efekt negatywu widzę nic więcej. Żadna praca mi się nie podoba. 

Opublikowano

Juz coś było mówione na Twój temat - Ja nie komentuje Twoich rysunków, ty moich, bo każdy ma inny gust.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Każdy ma prawo się wypowiedzieć. Mam przyjemność pracować z wyszkolonymi grafikami i wiem co można nazwać pracą na dobry poziomie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Juz coś było mówione na Twój temat - Ja nie komentuje Twoich rysunków, ty moich, bo każdy ma inny gust.

Jak chcesz być grafikiem, to musisz przygotować się na każdą opinie jaka by ona nie była, a nie każdemu się twoje prace muszą podobać. Poza tym podzielam opinie Bistro, oryginalne lepsze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności