Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam propozycję, aby zmienić umiejętności admirała, bo moim zdaniem ta klasa ma ich zbyt dużo..

Zmniejszyć np. ilość apteczek z 4 na 1/2..  1/12 na zabójstwo i 1/3 z awp, coś też można zmniejszyć.. Bo to za dużo jak na zwykłą klase.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Weź się kurwa uspokój, to że ty spędziłeś sylwestra z Polsatem pijąc przy tym picolo, to nie znaczy, że każdy jest tutaj w stanie coś robić lub ogarnąć

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Sylwester spędziłem z przyjaciółmi, a to, że dla Ciebie sylwester to tylko 'najebanie się', to już Twój problem.

• Właściciel
Opublikowano

Rozumiem Twoje zaangażowanie, lecz ja przychylam się (mimo wulgarnych słów) do wypowiedzi Bangaranga. Według mnie przesadzasz i robisz nam niepotrzebną pracę na nowy rok. Wymagasz czegoś 1 stycznia, czego nie jesteśmy w stanie wykonać. Ja dziś odpoczywam, nie wiem jak Ty i nie mam zamiaru palcem tknąć niczego, poza zmianą serwerów w stan zimowy (nie mylić ze świętami).

Sylwester jest po to, aby spędzić czas jak najprzyjemniej, drugi dzień czyli 1 styczeń jest od odpoczywania, luźnej atmosfery, więc Tobie też to radzę. Jeśli dla Ciebie sylwester to tylko petardy, to wybacz, ale muszę Cię ponaglić, abyś trochę przemyślał to.

Opublikowano

Propozycje nie mają czasu w którym muszą zostać zrealizowane.. Dziś mam dużo wolnego czasu, więc myślę co można polepszyć na serwerze.. A to kiedy zostaną zrealizowane to nie jest ustalone..

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Foson, wbijanie na siłę postów z pewnością Ci nie pomoże, a wręcz przeciwnie, przysporzy Ci to tylko problemów. Wystarczy napisać jeden porządny wątek co do swoich propozycji, a nie być jak dziecko które każdy klocek układa wedle własnego uznania. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności