Foson Opublikowano 1 Stycznia 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2014 Siema, mam propozycję, aby zmienić umiejętności admirała, bo moim zdaniem ta klasa ma ich zbyt dużo.. Zmniejszyć np. ilość apteczek z 4 na 1/2.. 1/12 na zabójstwo i 1/3 z awp, coś też można zmniejszyć.. Bo to za dużo jak na zwykłą klase.
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 1 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2014 Weź się kurwa uspokój, to że ty spędziłeś sylwestra z Polsatem pijąc przy tym picolo, to nie znaczy, że każdy jest tutaj w stanie coś robić lub ogarnąć 1
Foson Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2014 Sylwester spędziłem z przyjaciółmi, a to, że dla Ciebie sylwester to tylko 'najebanie się', to już Twój problem.
Właściciel GET Opublikowano 1 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 1 Stycznia 2014 Rozumiem Twoje zaangażowanie, lecz ja przychylam się (mimo wulgarnych słów) do wypowiedzi Bangaranga. Według mnie przesadzasz i robisz nam niepotrzebną pracę na nowy rok. Wymagasz czegoś 1 stycznia, czego nie jesteśmy w stanie wykonać. Ja dziś odpoczywam, nie wiem jak Ty i nie mam zamiaru palcem tknąć niczego, poza zmianą serwerów w stan zimowy (nie mylić ze świętami). Sylwester jest po to, aby spędzić czas jak najprzyjemniej, drugi dzień czyli 1 styczeń jest od odpoczywania, luźnej atmosfery, więc Tobie też to radzę. Jeśli dla Ciebie sylwester to tylko petardy, to wybacz, ale muszę Cię ponaglić, abyś trochę przemyślał to.
Foson Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2014 Propozycje nie mają czasu w którym muszą zostać zrealizowane.. Dziś mam dużo wolnego czasu, więc myślę co można polepszyć na serwerze.. A to kiedy zostaną zrealizowane to nie jest ustalone..
Właściciel GET Opublikowano 1 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 1 Stycznia 2014 Proponowałbym jeden, solidny wątek, a nie co chwile tworzenie nowego. Głównie nam o to chodzi z Bangiem.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 1 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2014 Foson, wbijanie na siłę postów z pewnością Ci nie pomoże, a wręcz przeciwnie, przysporzy Ci to tylko problemów. Wystarczy napisać jeden porządny wątek co do swoich propozycji, a nie być jak dziecko które każdy klocek układa wedle własnego uznania. 1
Właściciel GET Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 3 Stycznia 2014 No trochę ograniczyłem klasę ;)
Właściciel GET Opublikowano 16 Grudnia 2016 Właściciel Opublikowano 16 Grudnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi