Dobry Joincik Opublikowano 27 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam Chciałbym Zaproponować Dodania Haseł na Nick Ponieważ 1.Ludzie Wchodzą na Nick Ludzi w Top15 2.Wtedy Mają Wiekszy LvL 3.Psują Ranking Gracza w Top15 Pozdrawiam Dobry Joincik
Właściciel GET Opublikowano 27 Grudnia 2013 Właściciel Opublikowano 27 Grudnia 2013 Spokojnie, zrobimy tak, że nie będzie można zmieniać nicku na serwerze i poczynimy odpowiednie kroki.
Trudny123 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2013 Jeżeli ja mógłbym coś dodać, dlaczego admini nie zajmują się tymi sprawami, typu: "Ktoś mi wlazł na moje konto i mi psuje staty, itp." Doświadczyłem tego, nie chce pisać nicku admina, ale taka sytuacja zaszła.
Właściciel GET Opublikowano 28 Grudnia 2013 Właściciel Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ponieważ regulamin nie przewiduje tego.
Cookies Opublikowano 28 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2013 Jeżeli ja mógłbym coś dodać, dlaczego admini nie zajmują się tymi sprawami, typu: "Ktoś mi wlazł na moje konto i mi psuje staty, itp." Doświadczyłem tego, nie chce pisać nicku admina, ale taka sytuacja zaszła. Nie orientuję się ( bo nie gram) ale na Codzie jest chyba ranking. Skoro chcesz grać na statystyki wykup rezerwację nicku w sklepie Fragujemy i będziesz miał pewność że nikt Ci na twój nick nie wejdzie. http://shop.fragujemy.com/#kup/rezerwacja 3
Dobry Joincik Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Mam Specjalnie wydawać Pieniądze na rezerwacje ... chyba nie Po 1. Administracja powinna sie zajać osobami które podszywaja sie za innych graczy a nie gracz powinien sobie kupywac rezerwacje zeby miał pewnosc ze nikt mu nie wejdzie na nick...
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 30 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Grudnia 2013 Rezerwacja nicku na cały rok to koszt 14zł, więc nie rozumiem tego "Mam specjalnie wydawać pieniądze". Czipsy sobie można odmówić i rezerwacja nicku jest z głowy ;). Swoją drogą, nie leży w interesie admina żeby sprawdzał każdego czy się podszywa czy nie. Steam to pół biedy, ale jak wbiją 2 ns'y na tym samym nicku, to gwiazdkę z nieba mamy sprowadzić?Zamykam. 1
Właściciel GET Opublikowano 16 Grudnia 2016 Właściciel Opublikowano 16 Grudnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi