Właściciel GET Opublikowano 16 Grudnia 2013 Właściciel Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witajcie, Jak pewnie zauważyliście, na serwerze wyświetlało się 2x te same itemy (chodzi o laser). Po dokonaniu analizy, niestety nie mam dobrej dla Was analizy. Jestem kretynem, możecie mnie zhejtować, ale próbowałem na nowo skompilować pluginy pod zombie no i przy kompilacji laserów, nazwałem to przypadkowo frostnade + podmieniłem kod pluginu. Dzięki JOKER'owi doszedłem o co chodzi. Utraciłem w związku z tym kod w całości granatu (ponad 1000 linijek). Udało się w miarę naprawić/przywrócić frostnade, działa on, ale jest kilka istotnych problemów. Mianowicie, otrzymując z V.I.P'a granaty zamrażające, nie zamrażają one, tylko są fleshami. Trzeba kupić w sklepie, aby frost zadziałał. Problem rozwiązany! Nie wiadomo jak z szybkością gracza. Ponieważ musiałem osobno dostosować szybkość zombie podczas kiedy miało np. item na szybkość, po utracie zamrożenia, przywracała się tamta szybkość. No cóż, nie wiem czy działa to dobrze. Jeśli nie, jutro wszystko naprawię. Dlatego za wszelkie problemy przepraszam, wynikło to z mojej nieuwagi. Dopilnuję, aby wszystko wróciło do normy jutro (wtorek).
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2013 Brawa dla tego Pana :D
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 17 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2013 You are PRO :D
Właściciel GET Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 17 Grudnia 2013 Odzyskałem plugin, ale nie odzyskałem kodu. Dlatego możecie się cieszyć, w wolnym czasie dla własnych potrzeb wykonam ponownie frosta. Sprawa Was już nie dotyczy.
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi