jasne Opublikowano 14 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2013 Twój nick podczas gry:no rzeczywiscieNick admina podczas gry: MadridistaDlaczego składasz skargę: Ponieważ zrobil mi screeny w formacie bmp a nie tga przez co moje screeny nie zostały przyjete przez niekomptencje admina maja płacic gracze ? Opis sytuacji: wszedlem na serwer miałem staty 14:2 mam steam i nie czituje Dowód: sprawdzcie to czy mi zrobil dobrze ssy
jasne Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2013 Szukałem tych plikow tga na całym kompie i co i nic!!??
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 14 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2013 http://fragujemy.com/topic/7691-wymogi-screeny/ Proszę.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 14 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2013 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi