Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 10 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2013 No cześć. Nie mam zamiaru kupować nowego steama, a przez ten już dostałam białej gorączki, niech mi ktoś powie, co to do cholery jest i dlaczego tak jest: Error: server failed to transmit file 'customization' Error: server failed to transmit file 'customization' Requesting tempdecal.wad from server Wiertarka connected Error: server failed to transmit file 'customization' Client timed out while answering challenge. ---> Please make sure that you have opened the appropriate ports on any firewall you are connected behind. ---> See http://support.steampowered.com for help with firewall configuration. A spójrzcie na najlepsze. A teraz od czego się to zaczęło: 1) Grałam sobie na serwerze, za chwilę mnie wywala: Steam connection lost. I tak co chwilę. 2) Poszło mi na offline i nie chce już działać... 3) A teraz to wyżej, może zaraz mi w ogóle steam zniknie? ~~ I ponoć nie ja jedna, czyżby jakaś znów aktualizacja (nic nie wciskałam: akceptuj, aktualizuj)? Z tego rozumiem tylko tyle, że nie może się połączyć z serwerem, a jak połączy to za chwilę rozłącza, bo minął czas transmisji danych i coś tam z firewallem, że mam go skonfigurować - jak? I po co? -,-
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2013 Dobra, działa, zamykam i przenoszę do archwium.
Rekomendowane odpowiedzi