Sh3a Opublikowano 9 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam Poznaliście już mnie na tyle dobrze ze macie już o mnie jakaś opinie :D?
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2013 http://fragujemy.com/topic/11394-witam/ O tak, bardzo Cię poznaliśmy, tak dużo nam o sobie powiedziałeś w tym temacie... Poza tym, ta część forum to "Przywitaj się", a nie "co o mnie sądzisz".. 2
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2013 Mimo wszystko siema :D Lama taka nieogarnięta, prosząca się o screeny :D 1
Sh3a Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2013 Hs^Fatal1T popieram ^^: *
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 10 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2013 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi