SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 8 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Imię: GrzegorzWiek: 15 lat, 4 stycznia 16Od kiedy u nas grasz: Od czasów, kiedy na 4 FUN było 19 slotów, więc dosyć długo ;)Gram na serwerze: Grałem na 4 FUN, gdzie mam 19 rank, a teraz przeniosłem się na COD MOD, gdzie jak na razie mam 1 rank :)Za co cenisz naszą sieć: Za szybką administrację, za ogarniętego Administratora oraz za cało grono Was wszystkich ^^Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Jestem dość często aktywny, zgłaszam cheaterów, patrzę minimum raz dziennie, nie piszę postów typu "spam".Inne informacje o sobie: Lubię grać w Cs-a, niedługo mam zamiar kupić Steama, nie wyzywam innych graczy na serwerze ( chyba, że to jakiś pieprzony cheater ), jestem radosną osobą, choć wiem kiedy trzeba zachować powagę i tak ogólnie taki już jestem ;)
Właściciel GET Opublikowano 8 Grudnia 2013 Właściciel Opublikowano 8 Grudnia 2013 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2013 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi