Kokosowa Weronisia Opublikowano 5 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2013 Imię: WeronikaWiek: 16 lat.Od kiedy u nas grasz: Gram od roku.Gram na serwerze: 4FUN i DRZa co cenisz naszą sieć: Ogarniętą administrację i miłą atmosferę.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Widze się w tej roli, jestem Waszym stałym graczem i bardzo miło, że mogą u Was grać.Inne informacje o sobie: Uwielbiam grać w siatkówkę, koszykówkę. Od samego wejścia na serwer wiedziałam, że będe grała na tym serwerze, można powiedzeć, że wlepiłam się w tłum.
Właściciel GET Opublikowano 5 Grudnia 2013 Właściciel Opublikowano 5 Grudnia 2013 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Właściciel GET Opublikowano 8 Grudnia 2013 Właściciel Opublikowano 8 Grudnia 2013 Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie się. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi