Skocz do zawartości

[KOSZ] TAK czy NIE - Janusz Korwin-Mikke vs Tymochowicz (29.11.13)

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Dyskusja była ostra, ale skupiła się niestety na atakowaniu strefy prywatnej Pana Janusza. Ja takie ad voce do Tymochowicza. Otóż, najlepszą ripostą w całej tej dyskusji było zapytanie w 21:28 jego "Jeśli można..." a prezes na to "Nie, nie można" - rozwaliło mnie to.

Ewidentnie widać jak Tymochowicz manipulował, jest to po prostu zawodowiec, który sam zresztą się tak określił. Wystarczy wejść na jego stronę i zobaczyć, co on oferuje. Próbował zbałamucić, wyprowadzić z równowagi, atakując personalnie i rzeczywiście udało mu się to raz zrobić. Na miejscu JKM nie wytrzymałbym i wstał, w pysk strzelił za to. Aczkolwiek pokazałoby to pewnie moją słabą psychikę. 

W kwestii niepełnosprawnych. Myślę, że raczej celowo kierował ten tor dyskusji; kolejna manipulacja. On dobrze wiedział o co chodziło JKM odn. niepełnosprawnych - moim zdaniem. Jednak próbował zmanipulować nie tyle co JKM, a widzów.

Tymochowicz nie jest absolutnie głupi, ma swoją inteligencję, aczkolwiek straszny manipulator (w końcu prowadzi coś związanego z tym...). Warto wspomnieć, że jest to po prostu lewak, startował z ramienia Ruchu Palikota, potem w 2011 przeszedł do SLD. Mimo, że nie zawsze osoba, która znajduje się w skupiskach lewicowych, jest lewakiem, aczkolwiek jemu to aż wychodziło pełną parą lewicowe poglądy.

• 10 miesięcy temu...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności