Właściciel GET Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 29 Listopada 2013 TAK czy NIE - Janusz Korwin-Mikke vs Tymochowicz (29.11.13)
Właściciel GET Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Właściciel Opublikowano 29 Listopada 2013 Dyskusja była ostra, ale skupiła się niestety na atakowaniu strefy prywatnej Pana Janusza. Ja takie ad voce do Tymochowicza. Otóż, najlepszą ripostą w całej tej dyskusji było zapytanie w 21:28 jego "Jeśli można..." a prezes na to "Nie, nie można" - rozwaliło mnie to. Ewidentnie widać jak Tymochowicz manipulował, jest to po prostu zawodowiec, który sam zresztą się tak określił. Wystarczy wejść na jego stronę i zobaczyć, co on oferuje. Próbował zbałamucić, wyprowadzić z równowagi, atakując personalnie i rzeczywiście udało mu się to raz zrobić. Na miejscu JKM nie wytrzymałbym i wstał, w pysk strzelił za to. Aczkolwiek pokazałoby to pewnie moją słabą psychikę. W kwestii niepełnosprawnych. Myślę, że raczej celowo kierował ten tor dyskusji; kolejna manipulacja. On dobrze wiedział o co chodziło JKM odn. niepełnosprawnych - moim zdaniem. Jednak próbował zmanipulować nie tyle co JKM, a widzów. Tymochowicz nie jest absolutnie głupi, ma swoją inteligencję, aczkolwiek straszny manipulator (w końcu prowadzi coś związanego z tym...). Warto wspomnieć, że jest to po prostu lewak, startował z ramienia Ruchu Palikota, potem w 2011 przeszedł do SLD. Mimo, że nie zawsze osoba, która znajduje się w skupiskach lewicowych, jest lewakiem, aczkolwiek jemu to aż wychodziło pełną parą lewicowe poglądy.
Właściciel GET Opublikowano 8 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 8 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Filmy → Filmy online do Hyde park → Filmy → Programy i seriale
Paciaciak Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 20 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi