live Opublikowano 12 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2013 [b]Imię:[/b]marek[b]Wiek:[/b]19 [b]Od kiedy u nas grasz:[/b]rok[b]Gram na serwerze:[/b]zm[b]Za co cenisz naszą sieć:[/b]bardzo dobrze[b]Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:[/b] ponieważ jestem często na forum oraz sprawia mi ta wielka przyjemność[b]Inne informacje o sobie:[/b] lubię piłkę nożna, siatkówkę, piłkę ręczna , jestem cukiernikiem (praktyki)
Właściciel GET Opublikowano 16 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 16 Listopada 2013 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek! 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 17 Listopada 2013 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie.Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :) 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi