MagFlay Opublikowano 14 Stycznia 2012 Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2012 Nick jakiego używasz: Wyjebtus Podaj swój wiek: 15 w tym roku 16:P Staż gry Counter-Strike: 3-4 lata z przerwami Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com? (Jeżeli tak to napisz za co!): never ;> Podaj link z Godzinami - staty.fragujemy.com:nie wiem ile , poniewaz nie ma mnie na tej liscie ; d ale ponad 20 bydzie , Nesty Mnie czesto widzi na serverze Czy kiedykolwiek miałeś admina?: u was nie , ale tak na innych mialem na "u-smerfa.pl" "cs-gold.pl" "critical-shot.pl" i "cs-otwock.pl" Jakieś praktyki będąc adminem na innym serwerze?: Tak Twój Steam:ID: STEAM_0:0:31767694 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Mam duzo wolnego czasu , bardzo czesto gram , gdy bedzie potrzeba wejde na server , jestem ogarniety i mam białe kozaki :P Napisz nam, co zmieniłbyś będąc adminem?: na pewno nie bedzie dzieci krzyczacych przez mikro za 50gr. Jesteś w stanie opłacać comiesięczną składkę?: Tak
Tequila Opublikowano 14 Stycznia 2012 Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2012 Narazie Na NIE Postów BRAK Dobij posty
Właściciel GET Opublikowano 14 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 14 Stycznia 2012 Narazie Na NIE Postów BRAK Dobij posty EOT.
Rekomendowane odpowiedzi