Skocz do zawartości

[KOSZ] Profile muzczyne na różnych stronach.

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ktoś z Was słucha nałogowo muzyki? Lubicie dzielić się nią z innymi? A może wolicie pokazać swój własny styl i gust muzyczny?  Chcecie również sprawdzić najbliższe koncerty w Waszej okolicy? Wydarzenia muzyczne? Termin festiwalów? ;)

Jedną ze stron, które to umożliwiają jest: last.fm

Last.fm jest usługą odkrywającą muzykę, w formie spersonalizowanych propozycji przygotowanych dla ciebie, na podstawie muzyki, której słuchasz.
Odkryj więcej muzyki
Znajdź muzykę na podstawie swoich ulubionych wykonawców

Z Last.fm otrzymasz wspaniałe, spersonalizowane propozycje - bez żadnego wysiłku.

Ja prezentuję Wam tutaj swój osobisty profil, możecie sobie zobaczyć czego słucham, bez pytań o gust w tym kierunku. ;)

Może i Wy chcecie się podzielić swoimi "odsłuchaniami"? Pokazać swoje muzyczne "oblicze"? Nawet jeśli profile macie na innych stronach (bo przecież last nie jest pierwszą i ostatnią!) pokażcie śmiało! Kto wie, czy nie słuchamy tej samej muzyki? Tych samych albumów? Uwielbiamy tańczyć pogo w rytmach ulubionego zespołu i nie naśladujemy swoich muzycznych idolów śpiewając pod prysznicem?

Zapraszam! Nawet do dyskusji!

Opublikowano

Z takich moich ulubionych. Emotional Trance a w nim Andy Blueman, oraz Wojtek czyli Simon O'Shine, 21 latek ode mnie z miasta, który wystąpił w kilku setach takich producentów jak Armin van Buuren czy też Aly and Fila. Jadąc dalej chillstep, czyli najpiękniejszy Blackmill, oraz różnego typu blendy rapu, np takim mikserem jest SzUsty ;) Dubstep i chłopaki z UKFu, czy też Adventure Club i ich mixy. Polecam wszystkim jeśli lubicie elektro-muzykę ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Adventure Club słucham (ale na youtube, dlatego nie mam ich w bibliotece), UKF to samo, ogólnie dubstep jest dobry w niektórych stanach i jak masz ochotę na powera. A ostatnio również dzięki Tobie spodobało mi się Blackmill. ;)

Opublikowano

bardzo mnie to cieszy :) polecam się na przyszłość, jeśli ktoś chce sety trancowe, polecam stronkę intrance.in :) wiele DJ, i producentów tam jest, można znaleźć wszystko, nawet tytuły poszczególnych nutek w setach.

• 3 lata później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności