Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 21 Października 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Października 2013 Ktoś z Was słucha nałogowo muzyki? Lubicie dzielić się nią z innymi? A może wolicie pokazać swój własny styl i gust muzyczny? Chcecie również sprawdzić najbliższe koncerty w Waszej okolicy? Wydarzenia muzyczne? Termin festiwalów? ;) Jedną ze stron, które to umożliwiają jest: last.fm Last.fm jest usługą odkrywającą muzykę, w formie spersonalizowanych propozycji przygotowanych dla ciebie, na podstawie muzyki, której słuchasz. Odkryj więcej muzyki Znajdź muzykę na podstawie swoich ulubionych wykonawcówZ Last.fm otrzymasz wspaniałe, spersonalizowane propozycje - bez żadnego wysiłku. Ja prezentuję Wam tutaj swój osobisty profil, możecie sobie zobaczyć czego słucham, bez pytań o gust w tym kierunku. ;) Może i Wy chcecie się podzielić swoimi "odsłuchaniami"? Pokazać swoje muzyczne "oblicze"? Nawet jeśli profile macie na innych stronach (bo przecież last nie jest pierwszą i ostatnią!) pokażcie śmiało! Kto wie, czy nie słuchamy tej samej muzyki? Tych samych albumów? Uwielbiamy tańczyć pogo w rytmach ulubionego zespołu i nie naśladujemy swoich muzycznych idolów śpiewając pod prysznicem? Zapraszam! Nawet do dyskusji!
DESTINATION Opublikowano 21 Października 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Października 2013 Z takich moich ulubionych. Emotional Trance a w nim Andy Blueman, oraz Wojtek czyli Simon O'Shine, 21 latek ode mnie z miasta, który wystąpił w kilku setach takich producentów jak Armin van Buuren czy też Aly and Fila. Jadąc dalej chillstep, czyli najpiękniejszy Blackmill, oraz różnego typu blendy rapu, np takim mikserem jest SzUsty ;) Dubstep i chłopaki z UKFu, czy też Adventure Club i ich mixy. Polecam wszystkim jeśli lubicie elektro-muzykę ;)
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 22 Października 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Października 2013 Adventure Club słucham (ale na youtube, dlatego nie mam ich w bibliotece), UKF to samo, ogólnie dubstep jest dobry w niektórych stanach i jak masz ochotę na powera. A ostatnio również dzięki Tobie spodobało mi się Blackmill. ;)
DESTINATION Opublikowano 23 Października 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Października 2013 bardzo mnie to cieszy :) polecam się na przyszłość, jeśli ktoś chce sety trancowe, polecam stronkę intrance.in :) wiele DJ, i producentów tam jest, można znaleźć wszystko, nawet tytuły poszczególnych nutek w setach.
Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi