y7anv3 Opublikowano 16 godzin temu Fragowicz Opublikowano 16 godzin temu Teraz, y7anv3 napisał(a): Serwer, na którym nadano karę: wszystkie serwery er, na którym Rodzaj kary: ban / mute mute i gag Powód kary: Gracz notorycznie obraża innych. Pomimo wielokrotnego nakładania kar wyciszenia, nie wykazuje żadnej poprawy w zachowaniu. - zuber Data nadania kary: 2026/07/19 22:59 Nick z gry: qwex0_0 Opis zdarzenia: opisz Po zwyzywaniu mrdzonego/nagieto od botów i dostałem mute i gaga na 30minut po upływnie 30 minut nie odzywałem się w ogóle jedynie co doszło do konfrotacji pomiędzy mną a Gabczastym na czacie. Dam zdjecie. Czy przyznajesz się do pełnionego czynu: do gaga tak do mute nie. Zapomniałem dodać ze o godzinie kiedy został mi nadany mute i gag [22:59] byłem na serwerze awp po wyniku 12/9 poszłem na serwer awp i grałem hr., 14 godzin temu Cytat, jak sama nazwa wskazuje, służy do odnoszenia się do danych fragmentów wypowiedzi lub tekstów - Szczegóły znajdziesz w poradniku. Posiadasz możliwość zgłoszenia posta i poproszenie o edytowanie go.
Rekomendowane odpowiedzi