Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer, którego dotyczy zgłoszenie: BF2
Skarga na
: Noo6
Dlaczego składasz skargę: Kilka razy spotkałem się z niefajnym zachowaniem... obrażanie, przeszkadzanie.... Teraz doszło wyrzucanie paki w niedostępne miejsca.

Nick z gry: FuSs
Nick osoby oskarżonej:  "Noo6" - 1115 | STEAM_0:1:20862307 

Data zdarzenia: 22:15 17.06.2026 r.
Opis zdarzenia: na wcześniejszej mapie zaczął rzucać dymy przed nosem, biegał przed celownikiem, strzelał we mnie. Zmieniła się mapa na dd2 i dalej to samo. Gramy mnie przerzuca do innej drużyny on robi reconnect i wbija do mojej drużyny i to samo, bieganie przed celownikiem, strzelanie we mnie, gdy koniec amunicji to cały czas ostrzenie noża. Rzucanie dymów przed nosem gdy mam awp i skakanie przed celownikiem. Po jakimś czasie ignorancji z mojej strony postanowił wyrzucać pakę w niedostępne miejsca.

HLTV dd2. i opis kilku akcji:

1:45-  przeszkadzanie.

5:55- przeszkadzanie.

6:57- próba wyrzucenia paki w celu utrudnienia gry.

7:40- ciągłe strzały w moim kierunku, rzucanie granatów itd.

8:30- tak jak wyżej (przeszkadzanie).

9:13 - to samo....

10:18-.......

10:25- paka w niedostępne miejsce.

15:36- znowu paka.

17:33- znowu paka.

18:10- znowu przeszkadzanie.

Noo6 cały czas uprzykrzał grę, wyrzucanie paki, zasłanianie, strzelanie, dźganie nożem, granaty pod nos... Gdy PTB przenosiło mnie do innej drużyny przechodził za mną. Ostatnio serwer słabo przędzie może więcej osób tak gnębi... Ogólnie cały czas mnie szukał żeby przeszkadzać.

Dowód: http://862256.node42.pukawka.pl/hltv-2606172205-de_dust2-1781726700-1781727840.zip

• BOT
Opublikowano

Witaj FuSs,

Dziękujemy za zgłoszenie złamania zasad na jednym z naszych serwerów Counter-Strike 1.6.

Niebawem Opiekunowie serwerów, a w ostateczności Administracja zajmie się jego rozpatrzeniem, dlatego prosimy o cierpliwość.

W międzyczasie upewnij się, że:

• nazwa tematu i wzór są poprawnie uzupełnione,

• zgłoszenie zawiera konkretne i czytelne dowody, np. screeny lub demko.

Sprawdzenie powyższych elementów pomoże przyspieszyć rozpatrzenie tej skargi.

[!] Pamiętaj, że staramy się rozpatrywać zgłoszenia w ciągu 3 dni, ale możliwe jest wydłużenie tego czasu!

Pozdrawiamy,

FGTeam