BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 17 Czerwca BOT Opublikowano 17 Czerwca W dniu 17.06.2026 11:15 GENERAL ALADEEN otrzymał ostrzeżenie od hr.. Ostrzeżenie nadane na post ( kliknij by sprawdzić ). Typ ostrzeżenia: Naruszenie regulaminu działu Punkty: 1( wygaśnie 17.06.2027 09:09 ) Notatka do użytkownika: Nie skontaktowałeś się z żadnym redaktorem w sprawie dodania swojego wpisu. Zamiast tego opublikowałeś go z pominięciem regulaminu obowiązującym w tym dziale. [!] Jeśli nie zgadzasz się z ostrzeżeniem, możesz wnieść sprzeciw w tym temacie w ciągu 7 dni od jego otrzymania! [!] Jeśli ostrzeżenie zostanie uznane za zasadne lub upłynie termin na złożenie sprzeciwu, możesz Odpracować ostrzeżenie! Cytuj
GENERAL ALADEEN Opublikowano 17 Czerwca Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) Temat: Odwołanie od ostrzeżenia z dnia 17.06.2026 Dzień dobry,Chciałbym odwołać się od nałożonego ostrzeżenia dotyczącego publikacji wpisu bez wcześniejszego kontaktu z redakcją.Przyznaję, że pominąłem ten krok w regulaminie działu, co było z mojej strony niedopatrzeniem, a nie celowym działaniem. Mój wpis miał charakter merytoryczny i nie miał na celu łamania zasad społeczności.Z uwagi na to, że wcześniejsze 5 punktów karnych utraciło już ważność (co pokazuje, że staram się przestrzegać porządku na forum), proszę o wyrozumiałość i cofnięcie lub zawieszenie tego punktu. Zapewniam, że kolejne wpisy w tym dziale będą już konsultowane z redakcją. Mój wpis został już przeniesiony do kosza, co w pełni rozumiem jako reakcję na złamanie procedury. Skoro jednak post i tak został trwale usunięty i nie wpływa na porządek w dziale, utrzymywanie punktu karnego przez rok – aż do 2027 roku – uważam za karę niewspółmierną do przewinienia.Złamanie regulaminu było błędem formalnym, a nie celowym działaniem na szkodę forum. Wynikało to z iluzji ciągłej dostępności administracji, przez którą uznałem publikację za krok czysto techniczny. Moje poprzednie 5 punktów karnych wygasło, co dowodzi, że na co dzień przestrzegam zasad i szanuję społeczność Fragujemy.Skoro sytuacja została już rozwiązana poprzez usunięcie wpisu, proszę o wyrozumiałość i anulowanie punktu karnego na koncie. Z poważaniem, GENERAŁ ALADEEN Edytowane 17 Czerwca przez GENERAL ALADEEN 2 Cytuj
Administrator Nethiri Opublikowano 17 Czerwca Administrator Opublikowano 17 Czerwca Cześć, 39 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał(a): Moje poprzednie 5 punktów karnych wygasło, co dowodzi, że na co dzień przestrzegam zasad i szanuję społeczność Fragujemy. Punkty karne to masz w ruchu drogowym. Poza tym, widać, że poprzednie ostrzeżenia niczego Ciebie nie nauczyły. Dalej dodajesz posty "na pałę", na dodatek pisząc je przy pomocy AI. Nałożone ostrzeżenie przez Moderatora podtrzymuję i nie zamierzam go cofać. Pozdrawiam 2 1 1 3 Cytuj
GENERAL ALADEEN Opublikowano 17 Czerwca Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) 5 godzin temu, Nethiri napisał(a): Cześć, Punkty karne to masz w ruchu drogowym. Poza tym, widać, że poprzednie ostrzeżenia niczego Ciebie nie nauczyły. Dalej dodajesz posty "na pałę", na dodatek pisząc je przy pomocy AI. Nałożone ostrzeżenie przez Moderatora podtrzymuję i nie zamierzam go cofać. Pozdrawiam Cześć, Zarzucanie mi używania AI to zwykła wygoda z Twojej strony, żeby zamknąć temat bez analizy faktów. Żaden bot nie napisałby tego odwołania.Odniosłem się do faktów moje konto było czyste, bo stare punkty wygasły. Twój komentarz o ruchu drogowym jest zbędną złośliwością, która nie przystoi administratorce. Skoro nie chcesz cofnąć ostrzeżenia, Twoja decyzja. Szkoda tylko, że zamiast argumentów wolisz rzucać bezpodstawne oskarżenia To, że używam bogatszego słownictwa i piszę refleksyjnie, to mój osobisty styl, a nie zasługa bota. Jeśli twierdzisz inaczej, chętnie zobaczę na to jakieś dowody, bo rzucanie takich oskarżeń na oko jest słabe.Decyzję o podtrzymaniu kary przyjmuję do wiadomości, bo to Twoja funkcja i Twoje prawo. Szkoda tylko, że normalne, czyste konto po wygaśnięciu punktów nie ma dla administracji żadnego znaczenia Pozdrawiam Edytowane 17 Czerwca przez GENERAL ALADEEN 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi