sunCore Opublikowano 7 Maja Fragowicz Opublikowano 7 Maja Witam Na początku dodam, że jeśli zły dział, to proszę o przeniesienie posta. Chciałbym się odwołać od mute, jakie nałożył na mnie niejaki P@RNIK. (Jakbyście nie kojarzyli, to jest to taki młody chłopaczek przed mutacją) Zmutował mnie już po raz kolejny, poprzednie mute olewałem, ale teraz chciałbym się odwołać. Dostałem mute na 30 dni, za jakieś tam przekleństwa na SAYchacie typu cyt. ,,Ja pierdole”, ,,Kurwa Mac”. Wyczytałem w regulaminie, że kara jest maksymalnie do 7u dni. Ja dostałem na miesiąc. Niektórzy mnie znają. Grałem pod takimi nickami jak mETJU PRAWIE JAK BONZO SKILLWILLALWAYSBE MMMMMMMMMMMM. itp itd Pozdrawiam i proszę o unmute
Administrator Główny gtx Opublikowano 7 Maja Administrator Główny Opublikowano 7 Maja https://fragujemy.com/forum/1492-pozostale-bany-i-muty/
Administrator Główny gtx Opublikowano 7 Maja Administrator Główny Opublikowano 7 Maja *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi