Właściciel GET Opublikowano 11 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witam, Nasza zmiana w dziale "Nasze serwery". Opiszę zaraz Wam system działania tegoż teraz działu. Pragnę na samym początku zwrócić uwagę, a właściwie elementem zmiennym, jakie narzuca się od razu w oczy jest dział "Wszystkie serwery", który zawiera "Odwołanie od bana" oraz "Zgłoszenia cheaterów". Jeden i drugi ma za zadanie zrobić tak, aby wszystkie skargi czy odwołania były w jednym dziale. Ale to nie wszystko, wówczas odwołania jak i zgłoszenia posiadają dodatkowy jeszcze poddział(y) zwane "Archiwum odwołań" "Zbanowani" "Archiwum zgłoszeń". Archiwum odwołań i zgłoszeń ma na celu zastąpić spam w "archiwum", który być może niedługo nadejdzie :) Czyli znajdują się tam złe wzory (brak informacji), wygasłe zgłoszenia / odwołania itd. Natomiast "Zbanowani" są w poddziale "Zgłoszenia cheaterów" i tam będą tematy (zgłoszenia), które zostały przyjęte przez moderatora. Dodatkowo w zgłoszeniach prawdopodobnie zostanie zrobione, aby posty były moderowane (czyli przyjmowane), aby zapobiec spamu. Ale to nie wszystko, w działach serwerów konkretnego typu "Odwołania i skargi" zmieniły się w "Skargi na Admina i Gracza". Tam będą skargi dla poszczególnego admina serwera lub gracza danego serwera. Nie ma sensu robienia tego wspólnie, bo byłby niezły harmider. Związku z tym właśnie to zostaje zmienione na obecne rozwiązanie. Oprócz zmian tych nazw doszły znowu tajemnicze poddziały. "Archiwum skarg", będą tam trafiać nie, zaakceptowane skargi, lecz niezgodne z regulaminem, brak wzoru, pomylony wzór, wygasła skarga itd itd. czyli tak jak w przypadku "Archiwum zgłoszeń" czy "Archiwum odwołań". Teraz zadanie Global Moderatora czy Moderatora poszczególnych działów jest dopilnować, aby było przejrzyście. Na koniec wspomnę o mało istotnej, ale istotnej zmianie ulokowania działu "Reklamy". Został on przeniesiony do działu "Gry", gdzie nieważne jaki rodzaj gry, ale każdy multiplayer z dowolnej gry będzie można zareklamować, a nie tak jak dotychczas tylko cs 1.6. To by było na tyle, myślę, iż przyjemnie się czytało tę wiadomość, natomiast a jak Wy oceniacie takie zmiany? Pozytywnie, negatywnie, a może uwagi? Komentujcie! Pozdrawiam, Nestjusz
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 11 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dodanie działu "Wszystkie Serwery" moim zdaniem bardzo przydatne , ponieważ nie zawsze ludzią chce się szukać działu do danej sprawy.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 12 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2012 W temacie "Wzór złożenia skargi na Gracza" proponuję dodać: " Pamiętaj, że zgłoszenia cheaterów wrzucamy tutaj: http://fragujemy.com/Zgloszenia-cheaterow/ " Lub coś w tym stylu, bo w skargach na gracza będą wrzucać cziterów.
Wygnaniec Opublikowano 12 Stycznia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2012 Boże co ten nesty znowu wymyslił. Powiem tak dupa dupa i jeszcze dupa bedzie z tego. Nesty nie rob tego w jeden dział Odwołanie od bana itd itd bo gówno z tego wyjdzie oraz nie zgadzam się na to. Byłem w jednej takiej sieci ( nie podam nazwy żeby nie było reklamowania) co było wszystko w jednym i tak graczy moderatorzy i globalni mieli skargi co do tego. Bo tak wchodzisz w jeden dział i szukasz z 10 min wzoru do odpowiedniego serwera. Masz to w działach serwer i nic nie trzeba szukać. Nesty powoli mnie wkurza te twoje zmiany.
Właściciel GET Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 12 Stycznia 2012 Boże co ten nesty znowu wymyslił. Powiem tak dupa dupa i jeszcze dupa bedzie z tego. Co Ty za bzdury gadasz. Widziałeś w ogóle jak te działy zostały zrobione? Pisze wyraźnie, jest pogrubione i dla wszystkich serwerów jest jeden wzór. Te zmiany mają zrobić porządek. Ten pomysł nie został zaczerpnięty od kogoś, lecz na podstawie można tak powiedzieć i ten system bardzo się sprawdza. Ale ja go rozbudowałem do zaawansowania. Nie sądzę, że sporo osób będzie się gubić. Jeżeli tak będzie, wówczas będziemy prawić im odpowiednie uwagi. Wtedy na pewno wszyscy się przyzwyczają :) Dodatkowo zaraz dodam prawdopodobnie jeszcze tagi obowiązkowe. Ale o tym poinformuję jeszcze w tym temacie. Widzę, że całego nie przeczytałeś tematu bądź nieuważnie, skoro określiłeś "dupa dupa" przeniesienie również działu "Reklamy". Ja jestem bardzo pomysłowy de fakto, ale po prostu widać że chciałbym coś odmiennego zrobić. Szkoda mi innych nie konkurencyjnych sieci względem nas, co papugują wszystko po innych. Dlatego my mamy inny system i zobaczymy jak się on sprawdzi. EOT. P.S: Mogłeś napisać "nie podoba mi się to" albo "obawiam się', a nie "dupa dupa dupa", bo to wychodzi na to, że zbyt pochopnie się martwisz i oceniasz coś bez sprawdzania tego.
Wygnaniec Opublikowano 12 Stycznia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2012 P.S: Mogłeś napisać "nie podoba mi się to" albo "obawiam się', a nie "dupa dupa dupa", bo to wychodzi na to, że zbyt pochopnie się martwisz i oceniasz coś bez sprawdzania tego. Właśnie zamiast napisac nie podoba mi sie itd napisałem dupa dupa i dupa :) A co do tematu to mowie ci ze to się nie sprawdza zreszta sam tego nie lubie i jakoś mi się to nie widzi ale zobaczymy może jakoś przeżyje. Nesty wróce z Holandi i nie przywioze ci blanta za to :P
Właściciel GET Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 12 Stycznia 2012 Nesty wróce z Holandi i nie przywioze ci blanta za to :P Wiem, cygaro mi przywieziesz :d
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi