Skocz do zawartości

[KOSZ] SORKI -> Szesc i 9.!.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka, piszę do ziomeczka "Szesc i 9.!." (Admina). Nie wiem czy pamiętasz tą sytuacje z kładkami na dd2 dzisiaj (tj. 03-10-2013 około 14:30/15:00). Trochę głupio wyszło. Nie zdajesz sobie sprawy nawet w jak to wszystko dziwnie wyszło... Sorki Cie jeszcze raz i innych graczy ale to nie było celowe jak pewnie sie domyslasz:) wiem ze bana musialeś dać, ale wiesz, że to była wyjątkowa sytuacja. Proszę cię jednak o odbanowanie:). Jak sobie przypomnisz to nawet wtedy prosiłem Cie o to byś (za to co zrobiłem ja) ukarał innego gracza a w konsekwencji sam wyleciałem. Tylko głupiec by zrobił to specjalnie, a ja nim nie jestem. :)

PS. Gdyby Ci się jednak zachciało mnie odbanować, lub komuś innemu to te dane powinny wystarczyć:)

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Szesc i 9.!.

[AMXBans] There are 18 hours , 28 minutes and 5 seconds left of your ban.

[AMXBans] Banned Nickname : .

[AMXBans] Reason : ' Niszczysz kladki bez zm '

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.fragujemy.com

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 15489830 '

[AMXBans] Your IP : ' 83.5.216.125 '

[AMXBans] ===============================================

...Nie bez powodu temat umieszczam w propozycjach...

One Shot One Kill No Luck Just Skill

Edytowane przez mousesports
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dałem każdemu bana na 1 dzień bo myślałem, że się nauczą, że nie rozwalamy kładek. Z resztą, napisałem na początku mapy de_dust_2x2 "Za rozwalanie kładek bez ZM grozi banem". Widocznie się nie posłuchali. Nawet dawanie bana na 1 dzień nie skutkowało.

Nie wiem czy to było celowo czy nie, ale miałem obowiązek dokonania banicji. Też mogę powiedzieć, że przypadkowo dałem bana, czy kliknął mi się klawisz (w przypadku myszki).

O to co mnie prosiłeś żebym zbanował innego gracza o łamanie zasad - postąpiłem tak. Po chwili ty wyleciałeś bo zrobiłeś to samo. NA MOICH OCZACH ! Więc musiałeś ponieść konsekwencje. Staram się wnieść w ten serwer ład i porządek. Chcę aby ludzie grali uczciwie i nie łamali regulaminu.

Dziękuje.

• Właściciel
Opublikowano

Masz rację, jednak banami 1 dniowymi nic nauczysz graczy regulaminu, bo zawsze będą marginesy społeczne, które tego nie zrozumieją. Bana skrócę tak, aby trwał on tylko do rana.

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności