Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukałem ale nie znalazłem podobnego tematu więc postanowiłem go założyć. Myślę że może się tu rozwinąć całkiem ciekawa dyskusja ;) wpisujcie tu  swoje rekordy,osiągnięcia,plany treningowe/żywieniowe, swoje przyszłe plany w tym kierunku ;) nigdy nie jest za późno aby zadbać o siebie i innych pozdrawiam ambitnych i wytrwałych powodzenia! pamiętajcie "Trening czyni mistrza"!!!

Opublikowano (edytowane)

O kolarstwo bardzo fajna sprawa, tylko problem zaczyna się z rowerem gdyż mam 2m i wszystkie rowery jakie są do dyspozycji są niewymiarowe, a może to ja jestem nie wymiarowy ? ;d a wyniki masz naprawdę godne uwagi, zainspirowałeś mnie muszę się z nimi zmierzyć,a odżywanie masz jakąś ułożona dietę ?? jak to wygląda u ciebie? Pozdrawiam serdecznie!

Edytowane przez Sportowiec.*
Opublikowano

To może Cię zdziwie, ale jestem od Ciebie "krótszy" o 4 centymetry ;)

Co do rowera, to przy zakupie nowego możesz sobie dobrać ramę praktycznie pod każdy wzrost, także nie ma z tym problemu. Co do diety obecnie jem to co chcę, chociaż jeszcze nie tak dawno ćwiczyłem trochę na siłowni (6 miesięcy przed wakacjami) i chcąc przybrać na masie znajomy pomógł mi ułożyć małą dietę + polecił suplementy do pomocy.

Ogólnie jeśli chodzi o bieganie, jazdę na rowerze i inne to polecam Endomondo, fajna apka na tel, motywuje do działania i daje możliwość rywalizacji z innymi ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 10 miesięcy temu...
  • 3 lata później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności