Sportowiec.* Opublikowano 2 Października 2013 Fragowicz Opublikowano 2 Października 2013 Witam szukałem ale nie znalazłem podobnego tematu więc postanowiłem go założyć. Myślę że może się tu rozwinąć całkiem ciekawa dyskusja ;) wpisujcie tu swoje rekordy,osiągnięcia,plany treningowe/żywieniowe, swoje przyszłe plany w tym kierunku ;) nigdy nie jest za późno aby zadbać o siebie i innych pozdrawiam ambitnych i wytrwałych powodzenia! pamiętajcie "Trening czyni mistrza"!!!
VASCO Opublikowano 2 Października 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Października 2013 Zależy o jakie rekordy Ci chodzi ;) Mój wyciąg z endomondo: KolarstwoW godzinę 29,63 km 10 miles 29m:56s 20 km 38m:09s 50 km 1g:44m:33s BieganieTest Coopera (12 min) 2,76 km W godzinę 11,43 km 1 km 3m:24s 1 mile 6m:37s 3 miles 21m:53s 5 km 22m:40s 10 km 51m:31s
Sportowiec.* Opublikowano 3 Października 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) O kolarstwo bardzo fajna sprawa, tylko problem zaczyna się z rowerem gdyż mam 2m i wszystkie rowery jakie są do dyspozycji są niewymiarowe, a może to ja jestem nie wymiarowy ? ;d a wyniki masz naprawdę godne uwagi, zainspirowałeś mnie muszę się z nimi zmierzyć,a odżywanie masz jakąś ułożona dietę ?? jak to wygląda u ciebie? Pozdrawiam serdecznie! Edytowane 3 Października 2013 przez Sportowiec.*
VASCO Opublikowano 3 Października 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Października 2013 To może Cię zdziwie, ale jestem od Ciebie "krótszy" o 4 centymetry ;) Co do rowera, to przy zakupie nowego możesz sobie dobrać ramę praktycznie pod każdy wzrost, także nie ma z tym problemu. Co do diety obecnie jem to co chcę, chociaż jeszcze nie tak dawno ćwiczyłem trochę na siłowni (6 miesięcy przed wakacjami) i chcąc przybrać na masie znajomy pomógł mi ułożyć małą dietę + polecił suplementy do pomocy. Ogólnie jeśli chodzi o bieganie, jazdę na rowerze i inne to polecam Endomondo, fajna apka na tel, motywuje do działania i daje możliwość rywalizacji z innymi ;)
NEGRO Opublikowano 22 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2013 Mój rekord na 100 : 10:76
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Gospoda do Hyde park → Hobby → Inne
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi