mzrk Opublikowano 14 Marca Fragowicz Opublikowano 14 Marca Serwer, na którym nadano karę: awp csgo Nick z gry: MZRK Data nadania kary: 2026/03/12 19:14 Rodzaj stwierdzonego oszustwa: Aimbot Czy przyznajesz się do używania oszustwa: nie
BOT [BOT] Fraguś Opublikowano 14 Marca BOT Opublikowano 14 Marca Witaj, mzrk Dziękujemy za przesłanie odwołania od nadanej kary na jednym z serwerów Counter-Strike: Global Offensive Niebawem Sędziowie Ocen, a w ostateczności Administracja zajmie się jego rozpatrzeniem, dlatego prosimy o cierpliwość. W międzyczasie upewnij się, że: nazwa tematu i wzór są poprawnie uzupełnione, nie udostępniasz swojego adresu IP ani innych wrażliwych danych, nie wstawiłeś screenów ani nie odwołujesz się od banów innych niż cheaty lub skrypty. Sprawdzenie powyższych elementów pomoże przyspieszyć rozpatrzenie Twojego odwołania. [!] Admin na udowodnienie słuszności nadanej kary ma 24h od momentu złożenia odwołania, ale w wyjątkowych sytuacjach możliwe jest przedłużenie tego czasu! Pozdrawiamy, FGTeam
mzrk Opublikowano 14 Marca Autor Fragowicz Opublikowano 14 Marca moje podanie wczoraj zostało odrzucone nie zgadzam się z werdyktem ponieważ nigdy nie używałem cheatow i nie zamierzam jestem skłonny aby ktoś z houndow tego serwera mnie sprawdził lub coś w tym stylu nie mam nic do ukrycia
Sędzia Ocen CS 2 / GO MajR0N Opublikowano 14 Marca Sędzia Ocen CS 2 / GO Opublikowano 14 Marca Witaj @ mzrk W celu wyrazenia sprzeciwu proszę raportuj swoje poprzednie odwołanie uzywając opcji "Zgloś" na ostatniej wiadomosci (szablonie) w temacie. W powodzie dopisz "Nie zgadzam sie z werdyktem" Pozdrawiam 1
Sędzia Ocen CS 2 / GO MajR0N Opublikowano 14 Marca Sędzia Ocen CS 2 / GO Opublikowano 14 Marca *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi