osk Opublikowano 11 Marca [CS:GO] Admin Serwerów Opublikowano 11 Marca Ranga, jaką chciałbym/chciałabym otrzymać: Admin serwera CS:GO Imię: Oskar Aktualny wiek: 25 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś pełnić wskazaną funkcję: Jestem objektywny i mam swobodę w kontaktach z ludzmi Potrafię rozwiązywać konflikty bezstronnie Niejednokrotnie pełniłem funkcję Admina, Moderatora, Helpera Czy deklarujesz chęć sprawowania funkcji przez minimum trzy miesiące: Tak Dodatkowe informacje o sobie: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) czy umieścić informacje, np. o doświadczeniu, jeśli takowe posiadasz z innych sieci, link do wykresu aktywności, a także kontakt, np. discord czy link do profilu steam. Mój steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199026252585/ Mój dc: oski____ Jestem raczej komunikatywny, nie mam problemu z kontaktami międzyludzkimi, pracuje, studiuje. Nieodłączną częścią mojego życia są gry, praktycznie od samego początku zaczynając od csa 1.5 przez source na cs2 kończąc. Lubię motoryzację, sport oraz moim głównym zainteresowaniem i mam nadzieje w niedługiej przyszłości źródłem głównego utrzymania będzie car detailing oraz wrapping. Tyle z mojej strony :D 2
Moderator Forum Ivan Opublikowano 11 Marca Moderator Forum Opublikowano 11 Marca Cześć, aktualnie trwa wielka rekrutacja, więc zapraszam do złożenia podania w poniższym temacie. 1
Moderator Forum Ivan Opublikowano 11 Marca Moderator Forum Opublikowano 11 Marca *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi