Heonteo King Opublikowano 6 Marca Fragowicz Opublikowano 6 Marca Imię: Heonteo King Aktualny wiek: 21 Lat Serwer: Fragujemy.com AWP CS:GO Nick na tym serwerze: Heonteo King Staż gry na tym serwerze: Aktualnie na dzień dzisiejszy to drugi dzień gry. Kiedyś jak jeszcze cs go był bardziej popularny przebywałem na serwerze w każdej wolnej chwili. do 3, 4 może nawet 5lat wstecz Godziny w jakich grasz na tym serwerze: Aktualnie jestem dostępny od 10- 00.00 Zmieni się to kiedy znajdę sobie pracę Link do wykresu aktywności na tym serwerze: https://www.gametracker.com/player/Heonteo King/54.37.133.161:27015/ Czy posiadasz aktywną płatną usługę na tym serwerze: NIE POSIADAM Czy jesteś zaznajomiony z zasadami panującymi na tym serwerze: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: TAK. korzystałem wtedy prawdopodobnie z SourceModa. Bany kary itp były prowadze również z konta admin przez forum oraz przez komendy konsoli w grze. Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: TAK Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Chcę zostać adminem, ponieważ zależy mi na tym, żeby serwer był przyjaznym miejscem do gry. Będę reagował na cheaterów, osoby obrażające innych graczy oraz tych, którzy psują rozgrywkę. Często będę aktywny na serwerze i znam społeczność graczy. Dzięki temu mogę szybko zauważyć, gdy ktoś łamie regulamin i pomóc utrzymać dobrą atmosferę podczas gry. Jako admin chciałbym pomagać nowym graczom, odpowiadać na pytania oraz rozwiązywać konflikty między graczami, żeby każdy mógł spokojnie grać i dobrze się bawić. Czy deklarujesz chęć sprawowania funkcji admina przez minimum trzy miesiące: TAK. Tak, deklaruję chęć sprawowania funkcji admina przez minimum trzy miesiące. Jestem aktywnym graczem i zależy mi na utrzymaniu porządku oraz dobrej atmosfery na serwerze Od kiedy grasz w grę Counter-Strike: GO: około 5-6 lat z kilkuletniom przerwą. grałem chyba w okolicach 2015-2020 /21 Czy kiedykolwiek byłeś karany na naszych serwerach: NIE Czy kiedykolwiek posiadałeś status VAC na swoich kontach Steam: NIE Oświadczam, że posiadam swoje konto Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive. Link do mojego profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198780914255/ 1
Moderator Forum Emq Opublikowano 6 Marca Moderator Forum Opublikowano 6 Marca Cześć, do końca marca trwa wielka rekrutacja, więc zapraszam do złożenia podania w poniższym temacie.
Moderator Forum Emq Opublikowano 6 Marca Moderator Forum Opublikowano 6 Marca *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi