deko Opublikowano 24 Lutego Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 9 godzin temu, tomsonCS napisał(a): Czesc, @ deko chcialbym przeprosic ze dlugo czekales na moje odniesienie ale spalem, lecz wracajac do odwolania. Dlaczego nie grasz w takim wypadku na main koncie? zrobilem formata i zeby zalogowac sie na stare konto trzeba albo email do ktorego nie mam juz dostepu lub numer telefonu starego ktorego tez nie mam. probuje je odzyskac Brzmi to jak przyznanie sie do cheatow w samym odwolaniu . ? bylo pytanie czy sie przyznaje to napisalem nie i dalem kropke nwm czy widac , potem dodalem ze ogladalem demo. Demko: 5:25 Obraza opiekuna - " jebac cie ups" / nie wiedzialem czy to admin czy bot na serwie bo nie pokazywalo go nigdzie i powiedzialem to zartobliwie (przepraszam za to) 7:25 - peek z palacow i aimassit na awp celownik lockuje sie na model / aim assist? peeknalem na schody i ziomek stal ideanie przede mna nawet nie musialem ruszyc myszka tylko kliknac , a w przypadku aim assista nakierowalo by mi na niego. 8:25-8:30 - akcja underpalace perfidny wallhack i prefire byl na ziomka na shifcie / zrobil 1 kroka na rampie . pozatym wiedzialem ze bedzie mnie peekowal bo slyszal jak przeladowywuje wiec podskoczylemzeby pomyslal ze ide ladderemi wtedy wlansie zrobil 1 krok i peeknalem. 9:00 - 9:30 kosie biegnie pewny w B na kosie brak sprawdzenia site ( brak info bylo w teamie gdzie sa przciwnicy nic ale B mozna wchodzic na kosie) /// Zawsze chodzilismy A wiec i kazdy z enemy na nim byl wiec wiedzialem ze moge isc B bez sprawdzenia. Wiele razy tak robilem bez sprawdzenia jak bylem pewny ze nikt tam nie pojdzie. 10:40 - 10:57 nie ma infa o gosciu underpalace ale byles juz gotowy na niego tylko nieudolnie probowales to kryc robiac dziwne i glupie ruchy (podejrzenie wallhack) ///// Peekowalem ziomka na schodach i sie z nim sztrelalem i widze ze sa 2 osoby a moj team rushuje mida i nikogo tam nie ma wiec myslalem ze ziomek jest albo pod palacmi albo ct ale jakby byl ct pewnie by mi rzucil jakiegos nade'a wiec sie cofnalem poczekac czy ktos rzuci nade'a albo peeknie z drewna ale stwierdzilem pojde od rampy jak moj eam bedze ich rushowac od mida , a nagle ziomek rzuca flesha to sie zawracam . Jak to ogladam rzeczywiscie dziwnie to wyglada ale wedlug mnie to dziwny timing poprostu. 20:20 - gosc wchodzi na shifcie po drabinie nie zrobil zadnego kroku a ten juz zatrzymany i czeka na noscope na niego (podejrzenie wallhack) //// Nie bylo slychać wchodzenia po drabinie ale skok na nią . Logiczne było że mogą rushowac pałac skoro spalili tylko rampe. 21:30 - tymrazem wiedzial ze nikogo nie ma blisko wiec nie robil dziwnych ruchow, lecz peekujac z palacow zupelnie olal jg ze moze byc awp kolo schodow i dorazu peek w goscia na schodach na pewniaka // wchodzilem tak samo na shifcie jak przy tej ,,podejrzanej" akcji i zawsze peekuje schody bo oni bardzo czesta choda na schody i chyba jak nie bylo smoke'a na schody to nigdy nie peekowali obok schodow. 22:00 - tu mamy finalna akcje w ktorej poprostu widac perfidnac tego ziutka /// tutaj nie pamietam moze widzialem na radarze ze spod okna ich zabija i jak rotujemy to moze isc underem albo logiczne wydalo mi sie ze przy rotacji ktos tym underem z enemy pojdzie skoro zabil moich teammatow na midzie Link do dema: http://825259.node47.pukawka.pl/dem-de_mirage-1771863469-1771865775.zip Emq, 24 Lutego Proszę zapoznaj się poradnikiem poprawnego cytowania postów i wypowiedź się wtedy. Następnym razem podobna treść skończy się warnem. LINK DO PORADNIKA.
Rekomendowane odpowiedzi