PrezesRoman Opublikowano 22 Lutego Fragowicz Opublikowano 22 Lutego Serwer, na którym nadano karę: 4FUN Nick z gry: wpisz tu swój nick, na którym grałeś na serwerze Watekajo aka. Prezes Data nadania kary: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia Rodzaj stwierdzonego oszustwa: Czy przyznajesz się do używania oszustwa Nie Witam, ogólnie mam bardzo dziwny temat i nie wiem o co chodzi, nie mogę wejść na serwer pownieważ mi wyskakuje taki komunikat: BUILD 4328 SERVER (0 CRC) Server # 35 Kicked :"[RC] Hpp4" Nie wiem skąd to się wzięło szukam rozwiązania. Na innym jesszcze serwerze też mam ten problem i nie wiem o co może chodzić, bezpośrednio bana żadnego nie dostałem a nie mogę wejść na wasz serwer i ten który tutaj daję niżej żebyście mogli zweryfikować po ID lub IP. Może moje IP zostało zablokowane. 1
BOT [BOT] Fraguś Opublikowano 22 Lutego BOT Opublikowano 22 Lutego Witaj PrezesRoman, Dziękujemy za przesłanie odwołania od nadanej kary na jednym z serwerów Counter-Strike 1.6. Niebawem Sędziowie Ocen, a w ostateczności Administracja zajmie się jego rozpatrzeniem, dlatego prosimy o cierpliwość. W międzyczasie upewnij się, że: nazwa tematu i wzór są poprawnie uzupełnione, nie udostępniasz swojego adresu IP ani innych wrażliwych danych, nie wstawiłeś screenów ani nie odwołujesz się od banów innych niż cheaty lub skrypty. Sprawdzenie powyższych elementów pomoże przyspieszyć rozpatrzenie Twojego odwołania. [!] Admin na udowodnienie słuszności nadanej kary ma 24h od momentu złożenia odwołania, ale w wyjątkowych sytuacjach możliwe jest przedłużenie tego czasu! Pozdrawiamy, FGTeam
Moderator Forum hr. Opublikowano 22 Lutego Moderator Forum Opublikowano 22 Lutego Ban został nadany na innej sieci, nie na naszej. Na przyszłość dokładniej czytać komunikaty, które jasno wskazują, gdzie została nadana kara. 1
Moderator Forum hr. Opublikowano 22 Lutego Moderator Forum Opublikowano 22 Lutego *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi