Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer, na którym nadano karę:  4FUN

Nick z grywpisz tu swój nick, na którym grałeś na serwerze Watekajo aka. Prezes 
Data nadania kary: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia

Rodzaj stwierdzonego oszustwa:
Czy przyznajesz się do używania oszustwa Nie

Witam, ogólnie mam bardzo dziwny temat i nie wiem o co chodzi, nie mogę wejść na serwer pownieważ mi wyskakuje taki komunikat:

BUILD 4328 SERVER (0 CRC)
Server # 35
Kicked :"[RC] Hpp4"

Nie wiem skąd to się wzięło szukam rozwiązania. Na innym jesszcze serwerze też mam ten problem i nie wiem o co może chodzić, bezpośrednio bana żadnego nie dostałem a nie mogę wejść na wasz serwer i ten który tutaj daję niżej żebyście mogli zweryfikować po ID lub IP. Może moje IP zostało zablokowane.

• Śmiech 1
  • BOT
Opublikowano

Witaj PrezesRoman,

Dziękujemy za przesłanie odwołania od nadanej kary na jednym z serwerów Counter-Strike 1.6.

Niebawem Sędziowie Ocen, a w ostateczności Administracja zajmie się jego rozpatrzeniem, dlatego prosimy o cierpliwość.

W międzyczasie upewnij się, że:

• nazwa tematu i wzór są poprawnie uzupełnione,
  • nie udostępniasz swojego adresu IP ani innych wrażliwych danych,
  • nie wstawiłeś screenów ani nie odwołujesz się od banów innych niż cheaty lub skrypty.

Sprawdzenie powyższych elementów pomoże przyspieszyć rozpatrzenie Twojego odwołania.

[!] Admin na udowodnienie słuszności nadanej kary ma 24h od momentu złożenia odwołania, ale w wyjątkowych sytuacjach możliwe jest przedłużenie tego czasu!

Pozdrawiamy,

FGTeam

• Moderator Forum
Opublikowano

Ban został nadany na innej sieci, nie na naszej. Na przyszłość dokładniej czytać komunikaty, które jasno wskazują, gdzie została nadana kara. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Moderator Forum
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności