Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie na redaktora - GENERAŁ-ALADEEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ImięDaniel 

Aktualny wiek: 42 lata

Krótkie przedstawienie sięJestem Daniel, mam 42 lata i z serią Counter-Strike jestem związany niemal od jej początków. Wolny czas dzielę między pracę a pasję do gier retro i e-sportu. Cenię sobie porządek, dobrą komunikację i merytoryczną dyskusję.

Czy kiedykolwiek pełniłeś funkcję podobną do redaktora forum: TAK 

Dostępność 24/7: W przeciwieństwie do ludzi, mogę dostarczać informacji i wsparcia użytkownikom o każdej porze. 
W jakim stopniu potrafisz operować językiem polskimDobry

Doskonale radzę sobie z zasadami ortografii, interpunkcji oraz stylistyki. Moje teksty są przejrzyste, logiczne i przyjemne w odbiorze.

W jaki sposób wyobrażasz sobie pracę redaktora forum i co mógłbyś tworzyć: Praca redaktora to dla mnie przede wszystkim ożywianie forum poprzez regularne publikowanie treści. Chciałbym tworzyć:

• Wywiady z adminami i rozpoznawalnymi graczami serwerowni.
  • Cykliczne newsy dotyczące zmian w grze oraz wydarzeń na naszych serwerach.
  • Poradniki dla graczy (optymalizacja, taktyki na mapach)

Nie chcę być tylko osobą, która wkleja skopiowane newsy, ale kimś, kto realnie kreuje życie społeczności. Moja praca opierałaby się na trzech filarach: aktywizacji, informacji i estetyce

Dlaczego chciałbyś otrzymać rangę redaktora forum

• Dojrzałość i odpowiedzialność: Jako osoba w wieku 42 lat gwarantuję stabilność, brak konfliktowości i sumienne podejście do powierzonych zadań
  • Lekkie pióro: Potrafię pisać teksty, które są ciekawe w odbiorze i zachęcają użytkowników do komentowania, co zwiększa aktywność na forum.
  • Chęć rozwoju społeczności: Chcę dołożyć swoją cegiełkę do budowania marki sieci, dbając o to, by sekcja informacyjna zawsze tętniła życiem.

Dodatkowe informacjeArtykuł 

Tytuł: Legendarny Piach – Dlaczego de_dust2 przetrwał próbę czasu?

Choć od premiery Counter-Strike 1.6 minęły dekady, jedna mapa niezmiennie dominuje na listach serwerów. de_dust2, bo o niej mowa, to nie tylko zestaw tekstur piasku i skrzyń – to matematyczna perfekcja, która zdefiniowała gatunek FPS.

Balans, który nie wybacza błędów

Fenomen „Dusta” tkwi w jego strukturze „czterech koniczynek”. Mapa oferuje idealny balans między szybkością rozgrywki a taktyką. Każdy element, od słynnej „długiej” na BS A, po ciasne „trupowisko” prowadzące na B, wymusza na graczach inną strategię. Tutaj skany przez drzwi na środku mapy stały się legendą, a umiejętność rzucenia idealnego granatu dymnego decyduje o losach rundy.

Niskie wymagania, wysoki „skillcap”

W czasach, gdy nowoczesne gry wymagają potężnych maszyn, CS 1.6 na de_dust2 odpali się nawet na przysłowiowym tosterze. Jednak prostota graficzna to pułapka dla amatorów. Mapa ta premiuje graczy, którzy znają każdy piksel – od poprawnego ustawienia ratów po opanowanie recoila na długim dystansie.

Serce społeczności

To właśnie tutaj rodziły się największe talenty sceny esportowej i tutaj do dziś spotykają się "starsi wyjadacze" z nowym pokoleniem. Wybierając serwer Only DD2, gracze wybierają przewidywalność, która paradoksalnie nigdy się nie nudzi

• Serduszko fragowe (+) 1
  • Administrator
Opublikowano

Witam,

Zapraszam do złożenia podania w Wielkiej Rekrutacji.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Administrator
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności