BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 8 Lutego BOT Opublikowano 8 Lutego *** Wiadomość wygenerowana automatycznie *** - - - Witajcie Fragowicze, Nasz system wykrył multi-konto na wskazanym koncie. Lista innych kont: ReReKumKuM Jeśli jest jakakolwiek nieprawidłowość, właściciel konta proszony jest o kontakt. Pozdrawiamy, FGTeam , *** Auto-generated message *** - - - Hello Fragowicze, Our system has detected a multi-account on the indicated account. List of other accounts: ReReKumKuM If there is any irregularity, the account owner is asked to contact us. Grettings, FGTeam Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 11 Lutego Właściciel Opublikowano 11 Lutego Konto @ ReReKumKumm zostało połączone z @ ReReKumKuM Pozdrawiam Cytuj
ReReKumKuM Opublikowano 11 Lutego Zawieszony Opublikowano 11 Lutego tak mam 2 konta bo w jedym zapomniałem hasła ale już odzyskałem ale nie będę usuwał myślę że nie ma problemu na drugim koncie loguje się przez steam pozdrawiam Cytuj
ReReKumKuM Opublikowano 11 Lutego Zawieszony Opublikowano 11 Lutego ale można usunąć mi te konto, będę się logował przez steam bo nowym mam fragi które otrzymałem w prezencie Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 11 Lutego Właściciel Opublikowano 11 Lutego Połączyć Steam'a możesz w ustawieniach: https://fragujemy.com/settings/ PS. Nie twórz bezsensu nowych kont - jeśli nie zaprzestaniesz tej praktyki, całkowicie stracisz konto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi