Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 19 Września 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Września 2013 Hah Ravgor jest przejebany ;) Znam go osobiście bo mieszka 15 min drogi ode mnie. Lepsze odcinki na swoim kanale ma jak oklaskują przechodniów oraz jak jest Tour De Pologne w Katowicach :D
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 20 Września 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Września 2013 Oglądałem to wcześnie zajebiste ;D.
Fryzjer TFB Opublikowano 21 Września 2013 Fragowicz Opublikowano 21 Września 2013 hahahah - Może chcesz potrzymać moje jajka? - A w ryj chcesz? - Ale normalne kurze! - Spierdalaj!
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 11 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Gospoda → Filmiki z YouTube do Hyde park → Filmy → Programy i seriale
Paciaciak Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 20 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi