grubyjuby12 Opublikowano 9 Stycznia Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia Miejsce złożenia zamówienia: przez serwer Data zakupu usługi: 09.01.26 16:46 Nazwa zakupionej usługi: VIP+podwójny skok (5dni) Dane identyfikacyjne tej usługi: Opis problemu z usługą: Kupiłem vipa i go nie ma 😁 Czy zapoznałeś się z informacjami w sklepie mogącymi rozwiązać ten problem: TAK Dodatkowe informacje lub uwagi do zgłoszenia:
BOT [BOT] Fraguś Opublikowano 9 Stycznia BOT Opublikowano 9 Stycznia Witaj grubyjuby12, Dziękujemy za skontaktowanie się z naszym działem Wsparcia technicznego. Pomoc zostanie wkrótce udzielona przez Administrację, dlatego prosimy o zachowanie cierpliwości! W międzyczasie, zapraszamy do sprawdzenia poradników, które mogą pomóc w rozwiązaniu problemu: Problem z kodem SMS-Premium Problem z hasłem na serwerach CS 1.6 Zakup usługi na serwerze CS 1.6 / CSS i CS:GO Pozdrawiamy, FGTeam
Właściciel GET Opublikowano 9 Stycznia Właściciel Opublikowano 9 Stycznia Cześć, Niczego nie zakupiłeś, bo kod SMS jest nadal aktywny. Przecież masz na drugim zdjęciu przycisk "Kup". Pozdrawiam Wsparcie techniczne sklepu, Fragujemy.com
grubyjuby12 Opublikowano 9 Stycznia Autor Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia Dzieciaku, kliknąłem. ZDJECIE WYKONALEM PRZED KLIKNIECIEM "KUP"
Właściciel GET Opublikowano 9 Stycznia Właściciel Opublikowano 9 Stycznia W związku z takim zachowaniem, pomoc zostaje przerwane. Pozdrawiam Wsparcie techniczne sklepu, Fragujemy.com
grubyjuby12 Opublikowano 9 Stycznia Autor Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia Jakim zachowaniem ? Na siłę robisz z kogoś głupka.
Właściciel GET Opublikowano 9 Stycznia Właściciel Opublikowano 9 Stycznia *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi