elo2111 Opublikowano 8 Stycznia Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia Ranga, jaką chciałbym otrzymać: {csgo} Admin serwerów Imię Paweł wiek 14 Mam parę argumentów Doświadczenie i znajomość zasad „Od dłuższego czasu aktywnie gram na serwerze i dobrze znam jego regulamin. Potrafię szybko rozpoznawać łamanie zasad oraz reagować w sposób zgodny z procedurami administracji Aktywność i chęć pomocy społeczności „Jestem regularnie aktywny na serwerze, chętnie pomagam nowym graczom i dbam o porządek na mapach. Jako admin mógłbym jeszcze skuteczniej wspierać społeczność i dbać o komfort gry.” informacja o mnie Paweł 14 lat jestem Developer początkującym na własnym serwerze Miałem kilka miałem serwery Community Lubię grać w piłkę Czy deklarujesz chęć sprawowania funkcji przez minimum trzy miesiące: Tak chciałbym to mój kontakt do dc pawel_27, i mój steam https://steamcommunity.com/profiles/76561199551327847/ Majtol, 8 Stycznia Naucz się pisać i edytować posty bo mamy 2026 rok i takie czynności nie powinny sprawiać trudności, a tym bardziej masz tylko podstawić wzór. Warn. 1 2
Rekomendowane odpowiedzi