Skocz do zawartości

[ODDZIELONY] Siódma wielka rekrutacja sieciowa!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać:   {csgo}   Admin serwerów   Imię Paweł            wiek 14       Mam parę argumentów                                                  

Doświadczenie i znajomość zasad

„Od dłuższego czasu aktywnie gram na serwerze i dobrze znam jego regulamin. Potrafię szybko rozpoznawać łamanie zasad oraz reagować w sposób zgodny z procedurami administracji  

Aktywność i chęć pomocy społeczności

„Jestem regularnie aktywny na serwerze, chętnie pomagam nowym graczom i dbam o porządek na mapach. Jako admin mógłbym jeszcze skuteczniej wspierać społeczność i dbać o komfort gry.”                                     informacja o mnie   Paweł 14 lat   jestem Developer początkującym   na własnym serwerze  Miałem kilka  miałem serwery  Community     Lubię grać w piłkę                                                                                                       

Czy deklarujesz chęć sprawowania funkcji przez minimum trzy miesiące:  Tak chciałbym          to mój kontakt do dc pawel_27,  i mój steam  https://steamcommunity.com/profiles/76561199551327847/ 

Majtol,

Naucz się pisać i edytować posty bo mamy 2026 rok i takie czynności nie powinny sprawiać trudności, a tym bardziej masz tylko podstawić wzór. Warn.

• Zmieszanie 1
  • Śmiech 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności