Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie na admina - 👑SpoconySigma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Paweł
Aktualny wiek: 14

Serwer: 5v5 #3

• Nick 👑SpoconySigma
  • Staż gry lat 2
  • Godziny w jakich grasz na tym serwerze: Określ mniej-więcej godziny, np. rano w godzinach  10  12 13 14
  •  

Czy posiadasz aktywną płatną usługę na tym serwerze: TAK [ NAPISZ JAKA, np. V.I.P PRO ] / NIE [ JEŚLI MIAŁEŚ, NAPISZ  Nie posiadam 
Czy jesteś zaznajomiony z zasadami panującymi na tym serwerze: TAK 

Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: TAK [ JEŚLI POSIADASZ INNE DOŚWIADCZENIE, OPISZ JE ] /Nie nie byłem
Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: nie
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:

Jestem aktywny na serwerze o różnych porach, dzięki czemu mogę szybko reagować na zgłoszenia i sytuacje wymagające interwencji admina.

Znam regulamin i potrafię obiektywnie oceniać sytuacje bez faworyzowania kogokolwiek.

Posiadam  , co pozwala mi  pozwala mi sprawnie korzystać z komend oraz podejmować właściwe decyzje.

Czy deklarujesz chęć sprawowania funkcji admina przez minimum trzy miesiące:  [nie Chciałbym po prostu

Od kiedy grasz w grę Counter-Strike: GO: Określ mniej-więcej staż, 2 lat
Czy kiedykolwiek byłeś karany na naszych serwerach: TAK [ LINK DO TWOICH BANÓW NA bany.fragujemy.com ] / tak
Czy kiedykolwiek posiadałeś status VAC na swoich kontach Steam: TAK [ WSKAŻ, JAKA BYŁA PRZYCZYNA ] / NIE

to mój kontakt do dc pawel_27.  link do steam https://steamcommunity.com/profiles/76561199551327847/  miłego 

• Śmiech 1
  • Administrator
Opublikowano

Czy naprawdę masz ciężko z czytaniem, a chcesz startować na admina?

Aktualnie trwa Wielka Rekrutacja sieciowa, jeśli chcesz kandydować na admina serwera - zapraszamy tutaj do tematu żeby złożyć podanie:

• Administrator
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności