elo2111 Opublikowano 7 Stycznia Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia Imię: Paweł Aktualny wiek: 14 Serwer: 5v5 #3 Nick 👑SpoconySigma Staż gry lat 2 Godziny w jakich grasz na tym serwerze: Określ mniej-więcej godziny, np. rano w godzinach 10 12 13 14 Czy posiadasz aktywną płatną usługę na tym serwerze: TAK [ NAPISZ JAKA, np. V.I.P PRO ] / NIE [ JEŚLI MIAŁEŚ, NAPISZ Nie posiadam Czy jesteś zaznajomiony z zasadami panującymi na tym serwerze: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: TAK [ JEŚLI POSIADASZ INNE DOŚWIADCZENIE, OPISZ JE ] /Nie nie byłem Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: nie Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem aktywny na serwerze o różnych porach, dzięki czemu mogę szybko reagować na zgłoszenia i sytuacje wymagające interwencji admina. Znam regulamin i potrafię obiektywnie oceniać sytuacje bez faworyzowania kogokolwiek. Posiadam , co pozwala mi pozwala mi sprawnie korzystać z komend oraz podejmować właściwe decyzje. Czy deklarujesz chęć sprawowania funkcji admina przez minimum trzy miesiące: [nie Chciałbym po prostu Od kiedy grasz w grę Counter-Strike: GO: Określ mniej-więcej staż, 2 lat Czy kiedykolwiek byłeś karany na naszych serwerach: TAK [ LINK DO TWOICH BANÓW NA bany.fragujemy.com ] / tak Czy kiedykolwiek posiadałeś status VAC na swoich kontach Steam: TAK [ WSKAŻ, JAKA BYŁA PRZYCZYNA ] / NIE to mój kontakt do dc pawel_27. link do steam https://steamcommunity.com/profiles/76561199551327847/ miłego 1
Administrator Majtol Opublikowano 7 Stycznia Administrator Opublikowano 7 Stycznia Czy naprawdę masz ciężko z czytaniem, a chcesz startować na admina? Aktualnie trwa Wielka Rekrutacja sieciowa, jeśli chcesz kandydować na admina serwera - zapraszamy tutaj do tematu żeby złożyć podanie:
Administrator Majtol Opublikowano 7 Stycznia Administrator Opublikowano 7 Stycznia *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi