VASCO Opublikowano 17 Września 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Września 2013 Na początku chciałbym się przywitać, bo jak widać jestem tutaj nowy :D Moja propozycja polega na stworzeniu tematu zbiorczego w którym gracze DD2 mogliby wrzucać swoje propozycje gotowych (czyli poobcinanych itd) mp3 na roundsound dla serwera. Myślę, że to dobry pomysł, bo każdy miałby wtedy szanse usłyszeć coś w swoim "klimacie", czyli dla każdego coś dobrego. Co na to admini i reszta userów?
Właściciel GET Opublikowano 17 Września 2013 Właściciel Opublikowano 17 Września 2013 Dzisiaj zmienimy RS; jesteśmy zawsze otwarci na wszelkie propozycje. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł odnośnie nut, to niech przygotuje spakowany plik do .rar + tytuły.
DESTINATION Opublikowano 26 Września 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) Format (rozszerzenie pliku) i długość nuty? Edytowane 26 Września 2013 przez DESTINATION
Właściciel GET Opublikowano 26 Września 2013 Właściciel Opublikowano 26 Września 2013 Tylko .mp3, a długość według uznania. Myślę, że do 16 sekund, no niech będzie nawet te 17.
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi