Bajeczny Opublikowano 1 Stycznia Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia Serwer, którego dotyczy zgłoszenie: Data i godzina zdarzenia: 1.1.2026r, od około godziny 19:10 - określ czas w którym grał podejrzany Nick podejrzanego: ciao- napisz nick podejrzanego Steam:ID podejrzanego: cod mod CS 1.6 201 <3 Rodzaj cheatu u podejrzanego: Wallhack - określ rodzaj cheatu, który używał podejrzany Link do dowodu: może być to link do dema HLTV bądź własne nagranie Czas akcji: nie mam nagrania od 19.10. Nie wiem jak to zrobić nie mam czasu . Pisze na U@ nikt nie reaguje
Moderator Forum Emq Opublikowano 1 Stycznia Moderator Forum Opublikowano 1 Stycznia Twoje zgłoszenie nie zawiera dowodu! Uzupełnij temat o dowód w postaci nagranego przez Ciebie demka lub podaj link do dema z serwera w ciągu 24 godzin. W innym przypadku, Twoje zgłoszenie zostanie oddalone. [!] Nie zapomnij rozpisać demo - pomoże to nam w szybszej weryfikacji Twojego zgłoszenia! 1
WheaRe. Opublikowano 2 Stycznia Sędzia Ocen CS 1.6 Opublikowano 2 Stycznia *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi