klm Opublikowano 29 Grudnia 2025 Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2025 Miejsce złożenia zamówienia: przez serwer / przez stronę sklepu ( wybierz jedno i usuń resztę informacji ) Data zakupu usługi: 26.12.2025 Nazwa zakupionej usługi: VIP Dane identyfikacyjne tej usługi: Opis problemu z usługą: pare dni temu zakładałem posta, że miałem problem z wejściem na serwer po zakupie VIP'a zresetowalem kompa i pomogło ale dzisiaj znowu ten sam problem się pojawił. Mianowicie próbuje wbić na serwer i mam Retrying connection to server / You have been banned from this server. Usuwałem configa resetowałem cs'a, kompa i cały czas to samo. Kupiłem dwa razy VIPa na dwa róźne nicki czy to może być jakiś problem? bo raz mi normalnie łączy z serwerem a nie raz mam jak teraz, że mam taki problem jak opisałem Czy zapoznałeś się z informacjami w sklepie mogącymi rozwiązać ten problem: TAK Dodatkowe informacje lub uwagi do zgłoszenia:
BOT [BOT] Fraguś Opublikowano 29 Grudnia 2025 BOT Opublikowano 29 Grudnia 2025 Witaj klm, Dziękujemy za skontaktowanie się z naszym działem Wsparcia technicznego. Pomoc zostanie wkrótce udzielona przez Administrację, dlatego prosimy o zachowanie cierpliwości! W międzyczasie, zapraszamy do sprawdzenia poradników, które mogą pomóc w rozwiązaniu problemu: Problem z kodem SMS-Premium Problem z hasłem na serwerach CS 1.6 Zakup usługi na serwerze CS 1.6 / CSS i CS:GO Pozdrawiamy, FGTeam
Właściciel GET Opublikowano 29 Grudnia 2025 Właściciel Opublikowano 29 Grudnia 2025 Cześć, Przecież ten komunikat nie ma żadnego związku z usługą. Umiesz choć trochę angielski? Pozdrawiam Wsparcie techniczne sklepu, Fragujemy.com
Właściciel GET Opublikowano 29 Grudnia 2025 Właściciel Opublikowano 29 Grudnia 2025 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi