Skocz do zawartości

[MC] Serwer Minecraft - nowy rozdział!

Jaki tryb ma mieć serwer?  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki tryb ma mieć serwer?

• Survival + działki/gildie
    • Skyblock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer Minecraft - nowy rozdział
Czyli zmiany, zmiany, zmiany ale od graczy dla graczy ;)

Drodzy Fragowicze oraz Fragowiczki

Powoli zbliżają się święta czyli czas lepienia pierników, pierogów a także sylwester i nowy rok!

Nowy rok pełny nowych postanowień i możliwości.

Dzięki zaufaniu Administracji mam przyjemność przejąć opiekę nad Fragowym serwerem Minecraft, w tym miejscu z góry także dziękuję poprzedniemu opiekunowi tego serwera czyli @ majkooo który przez dłuższy czas pełnił właśnie tą funkcję.

Niektórzy z Was mogą mnie znać, pamiętać, kojarzyć - ale to z odległych czasów paru lat wstecz, opiekowałem się swego czasu właśnie minecraftem, discordem, byłem moderatorem forum, redaktorem i tam troszku jeszcze różnych funkcji w między czasie było. Nie będę Was tutaj zanudzał swą osobą ale mogę Wam powiedzieć jedno - przy tym serwerze zależy mi na tym by był on "od graczy, dla graczy" czyli to Wy budujecie jego community i jego wizje.

Jak wspomniałem wyżej, zbliżają się święta. Jest to czas by zastanowić się w jakim kierunku ma zmierzać ten serwer, chcielibyśmy aby był on serwerem dodatkowym gdzie każda osoba będzie mogła sobie pograć ze znajomymi wolnym wieczorem, czy rano jako odskocznia od pracy czy codziennych obowiązków. 

Chcemy też dać temu nową czystą kartę, więc prosiłbym Was abyście zagłosowali w ankiecie dołączonej do tematu jaki tryb na tym serwerze byście chcieli zauważyć - ze względu na to, że startujemy z serwerem od zera mamy dwie możliwości tj.

:fg_face_bober:

Survival + działki/gildie (czyli zabezpieczenie Waszego terenu, standardowy tryb minecraftowy)

:fg_face_bob:

SkyBlock (czyli coś świeżego, tryb który oferuje budowę każdemu własnej latającej wyspy!)

Dodatkowo chciałbym Was prosić o to by osoby chętne do wsparcia tego projektu który w budowie ruszy w styczniu nowego roku napisały w komentarzu pod tym postem, każda pomoc będzie bardzo cenna! Jeśli nie chcesz poświecić czasu i dołączyć do ekipy budującej ten projekt w sensie technicznym/jako admin itd. prosimy także o wpisanie w komentarzu propozycje, wniosków czy sugestii odnośnie serwera! Im większa dyskusja i więcej opinii tym lepiej wyjdzie całe to zamieszanie :fg_pepe_love:

Każdy gracz który zgłosi się do pomocy, wniesie coś do serwera nawet w dyskusji na forum dostanie odpowiedni do swojego wkładu upominek na serwerze po jego starcie!
Spodziewajcie się też wielu ciekawych konkursów o których będziemy regularnie informować!

@ Nowy Fragowicz@Fragowicz@ Emerytowany Fragowicz
@ Elitarny Fragowicz@ Zasłużony Fragowicz
@ Legendarny Fragowicz
@ Premium@ Donator@ Donator+@ Sponsor

Cheers 

Ruku

:fg_face_donald:

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Serduszko fragowe (+) 8
  • Ruku przestał(a) promować i odpiął/ęła ten temat