Skocz do zawartości

[ODDZIELONY] Odwołanie od cheatów - donk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Hrabia napisał(a):

Cześć

Zaczynając, na serwerach jest duzo graczy która płacze jak sie ich zabija, to normalne. Lecz jest różnica jak gracze płaczą, ponieważ mają podejrzenia o posiadanie przez gracza wspomagaczy. Od dwóch dni patrzyłem jak grasz, po czym obejrzałem sobie jeszcze raz demko, które zaraz rozpisze i doszedłem do wniosku że grasz nie czysto.  

Demko 1 :http://825259.node47.pukawka.pl/dem-de_mirage-1766076896-1766078770.zip

(Pierwsze kilka rund oczywiście na ponad 110 pingu)

2.40 - patrzysz okno wiesz ze jeden gracz jest do prawej, chowa sie (gracz) lecz patrzysz lewo widzisz jak zaraz wychyli inny gracz, nawet nie wychylił a ty juz prefire 

2.45 - możliwe że aimlock lub reecoil 

7.08 - (enemy idzie plecy na mida) idziesz krzesło, na patrząc sie na podłoge na shorcie

8.58 - 2v1 domyslasz sie ze jest w pałacach przy pace, przeciwnik podchodzi blisko wyjscia z pałaców, niestety nie udało ci sie dobrze wycelować żeby spalić głeboko, wiedziałes że jest blisko i chciałes go spalić

14.23 - (Przeciwnik wyskoczył z okna, jest przy underze) wyjazd na mida lecisz patrzysz okno lecz celownik jakos tak bardziej na dół okna/na under skierowany, nie wiedziałes że on tam jest nie było zadnego infa, nie mogłeś go usłyszeć ponieważ było słychac tylko granat ogłuszający. A jednak celownik skierowany w jego strone.

17.00 - (moje ulubione) znowu ta sama sytuacja granaty, zero infa. Celownik w strone gracza który cie podjerzdzał, a nie w okno jak zwykle robiłeś. Widzisz że podjerzdzam. Peek na cona ciekawy specjalnie czekałes az przejde na druga strone aby innego gracza zabić. Idealny timing i kil. Mijamy sie przy paczkach wiesz o wszystkim i instant zabijasz mnie nawet nie widzac mnie + wcelowanie idealne.

18.20 - znowu smoke na zajecie mida enemy wyskakuje czeka na was pod shortem ty na pewniaka wcelowany idealnie w niego i kill

18.35 - aimlock?

19.30 - aimlock?

19.35 - aimlock?

21.30 - aimlock?

23.10 - wiesz ze jestem ct przy jg, nie widziac mnie mówisz że przeszedłem do prawej 

24.45 - patrzysz mida celując w podłoge, nastepnie aimlock na zakrecie w enemy +za boksami czekasz az wyjdzie przeciwnik

29.44 - podążanie celownikiem za graczem idealnie gdzie gracz chciał iść, może fart 

30.45 - patrzysz mida z shorta, nie masz infa ze przeciwnik za boksami lecz wydajesz sie cos wiedziec patrząc po tym jak sie ruszasz celownik w miejscu tylko AD czekasz żeby on pierwszy peakną 

Demko 2 :http://825259.node47.pukawka.pl/dem-de_mirage-1765921778-1765923201.zip

Demko z prośby o ocene admina @ Fearless

3.25 - skan przez ściane z aimem, może na farcie ale dziwnie wyglądało

4.06 - w timeing lub wh

4.50 - za boksami gracz wychyla w lewo twój celownik tez leci w lewo 

5.47 - szybkie dwa heady

9.09 - aimlock?

9.33 - ledwo co wychyliłeś strzeliłeś na pamieć i head

11.46 - (kilka rund wczesniej gracz mówi ze masz cheaty i to widac i ci coś nie szło)  dwa razy widzisz przeciwnika w pałacach lecz nie wiem zestresowałeś sie czy nie chciałeś wzbudzać podejrzeń nie wiem

18.50 - dziwny head blisko rampy 

19.50 - dziwne strzały

22.50 - preefire przez ściane

Podsumowując:

Strasznie masz "botowy" mówment mając te 5k godzin w cs. Ciekawy jestem dlaczego nie możesz grac na tym koncie gdzie masz te godziny tylko tworzysz nowe konto i juz mozesz grac w cs go.

W drugim demku jest runda około 20 min gdzie grasz ak i nie umiesz zabić prostego killa grając wczesciej z Desert Eagle też ciekawe. 

Czyli jak ten prawdziwy donk wchodzi na mapie mirage wcelowany w przeciwnikow i wie ze moze byc jeden np za boxami i daje mu z pestki w glowe to tez ma jak napisales aimlick XDD i wh powiedz jeszcze ze latalem przez sciany na noclipe XD to co piszesz jest smieszne dajesz demko ktore nie dziala i rozpisales to co robilem ja moge rozpisac inych graczy tak samo jak ty i gdy bym naprawdę mial cos odpalone po za cs go to bym sie przyznal bo wiem ze dostalem bana bez problemu ale nie zrobie tego bo nie mam do czego i tez dryga sprawa piszesz ze wchodze wcelowany w kazdego to np akcja z mida bylo info ze jeden moze byc mid wiec skoczylem z szorta ander go nie bylo po czym dalem info czy za boksami moze byc i mowili ze moze bylem przez chwile wcelowany odwrocilem sie i zaczal strzelac po czym odwrocilem i mu dalem glowe a to ze ktos lepiej strzela nie oznacza ze ma odrazu czity gralem wczoraj z typem u was na serwerze gdzie zrobil 56 kili i skanowal awp przez sciany i trafial i mam powiedziec ze czituje ? ze ma wh tego twojego aimlocka XD wiedzialem jego konto steam i range u was jaka ma i pomyslalem sobie ze jest dobry poprostu a tutaj kazdy placze ze czity czity gdy bym cos mial przyznal bym sie bez problemu i dogadal bym sie z wami ale nie mam czitow zadnych a to ze daje takie glowy to skill chcesz hrabia moge ci dac link do apki takiej  strzelasz w kolka na czas  400 kolek w 2 minuty ale chuj w to przydaloby ci sie bez obrazy oczywiscie ale no ;) wiec nie przyznaje sie do tego czynu ze mam niby wh czysty skil gdy bys tyle sprzedzil przed kompem co ja to no 5k godzin na steam na starym koncie wiec czekam na odpowiedz i zeby jakos sie dogadac bo troche to smieszne jest 

Nethiri,

Brak umiejętności cytowania postów - 

• Śmiech 1
Opublikowano
2 godziny temu, Hrabia napisał(a):

Cześć

Zaczynając, na serwerach jest duzo graczy która płacze jak sie ich zabija, to normalne. Lecz jest różnica jak gracze płaczą, ponieważ mają podejrzenia o posiadanie przez gracza wspomagaczy. Od dwóch dni patrzyłem jak grasz, po czym obejrzałem sobie jeszcze raz demko, które zaraz rozpisze i doszedłem do wniosku że grasz nie czysto.  

Demko 1 :http://825259.node47.pukawka.pl/dem-de_mirage-1766076896-1766078770.zip

(Pierwsze kilka rund oczywiście na ponad 110 pingu)

2.40 - patrzysz okno wiesz ze jeden gracz jest do prawej, chowa sie (gracz) lecz patrzysz lewo widzisz jak zaraz wychyli inny gracz, nawet nie wychylił a ty juz prefire 

2.45 - możliwe że aimlock lub reecoil 

7.08 - (enemy idzie plecy na mida) idziesz krzesło, na patrząc sie na podłoge na shorcie

8.58 - 2v1 domyslasz sie ze jest w pałacach przy pace, przeciwnik podchodzi blisko wyjscia z pałaców, niestety nie udało ci sie dobrze wycelować żeby spalić głeboko, wiedziałes że jest blisko i chciałes go spalić

14.23 - (Przeciwnik wyskoczył z okna, jest przy underze) wyjazd na mida lecisz patrzysz okno lecz celownik jakos tak bardziej na dół okna/na under skierowany, nie wiedziałes że on tam jest nie było zadnego infa, nie mogłeś go usłyszeć ponieważ było słychac tylko granat ogłuszający. A jednak celownik skierowany w jego strone.

17.00 - (moje ulubione) znowu ta sama sytuacja granaty, zero infa. Celownik w strone gracza który cie podjerzdzał, a nie w okno jak zwykle robiłeś. Widzisz że podjerzdzam. Peek na cona ciekawy specjalnie czekałes az przejde na druga strone aby innego gracza zabić. Idealny timing i kil. Mijamy sie przy paczkach wiesz o wszystkim i instant zabijasz mnie nawet nie widzac mnie + wcelowanie idealne.

18.20 - znowu smoke na zajecie mida enemy wyskakuje czeka na was pod shortem ty na pewniaka wcelowany idealnie w niego i kill

18.35 - aimlock?

19.30 - aimlock?

19.35 - aimlock?

21.30 - aimlock?

23.10 - wiesz ze jestem ct przy jg, nie widziac mnie mówisz że przeszedłem do prawej 

24.45 - patrzysz mida celując w podłoge, nastepnie aimlock na zakrecie w enemy +za boksami czekasz az wyjdzie przeciwnik

29.44 - podążanie celownikiem za graczem idealnie gdzie gracz chciał iść, może fart 

30.45 - patrzysz mida z shorta, nie masz infa ze przeciwnik za boksami lecz wydajesz sie cos wiedziec patrząc po tym jak sie ruszasz celownik w miejscu tylko AD czekasz żeby on pierwszy peakną 

Demko 2 :http://825259.node47.pukawka.pl/dem-de_mirage-1765921778-1765923201.zip

Demko z prośby o ocene admina @ Fearless

3.25 - skan przez ściane z aimem, może na farcie ale dziwnie wyglądało

4.06 - w timeing lub wh

4.50 - za boksami gracz wychyla w lewo twój celownik tez leci w lewo 

5.47 - szybkie dwa heady

9.09 - aimlock?

9.33 - ledwo co wychyliłeś strzeliłeś na pamieć i head

11.46 - (kilka rund wczesniej gracz mówi ze masz cheaty i to widac i ci coś nie szło)  dwa razy widzisz przeciwnika w pałacach lecz nie wiem zestresowałeś sie czy nie chciałeś wzbudzać podejrzeń nie wiem

18.50 - dziwny head blisko rampy 

19.50 - dziwne strzały

22.50 - preefire przez ściane

Podsumowując:

Strasznie masz "botowy" mówment mając te 5k godzin w cs. Ciekawy jestem dlaczego nie możesz grac na tym koncie gdzie masz te godziny tylko tworzysz nowe konto i juz mozesz grac w cs go.

W drugim demku jest runda około 20 min gdzie grasz ak i nie umiesz zabić prostego killa grając wczesciej z Desert Eagle też ciekawe. 

a jeszcze odpowiem czemu nie moge grac na starym koncie bo gdy chce grac na serwerach np u was pisze mi cos tam po angielsku juz nie pamietam moge ss dac jak bede w cs czy wbijam do was nie moge do wujka probowalem tez nie moge i odpowiem tez ze gracz mowil ze mam czity i niby mi nie szlo gralem normlanie i kille zrobilem jakies tam wiec jak mi nie szlo i mowisz ze przeciwnik byl w palacach i sie zestresowalem no nie wiem czy byl czy nie bo nie mam wh bylem wcelowany przez chwile tam potem wyszedlem schody zobaczylem rampe i palac wiec w czym problem  potem dziwny strzal blisko rampy strzelilem w typa 3 strzaly nie trafione jeden chyba boddy byl trafiony jesli dobrze pamietam i za 4 glowa byla  teraz dziwne strzaly w jakim sensie xd powiedz ze patrzylem w ziemie i strzelalem w podloge i trafialem ich XDD preefire przez sciane nie pamietam takiej sytuacji akurat albo to szybkie 2 hedy jesli ktos nie umie grac i stoji w miejscu i strzela zanim sie ruszac nawet te glupie ad to czemu maja nie byc 2 hedy xd? albo mowisz ze mam movment jak bot i powiem tak tu masz troche racji bo nie ruszam sie jakos mega dobrze ale nie jest zle a movment i aim to co innego mozesz sie ruszac jak kupa a strzelac i miec dobrze ulozona reke do strzelania takie info nie wiem na co ci jeszcze odpowiedziec duzo graczy mowilo ze czity w roznych grach np fivem mialem sprawdzanie i nic  tak samo skanowanie nie skanowales nigdy i np zabiles kogos albo sytuacja z mida mowisz ze chlop idzie lewo i moj celownik tez lewo xd bylem szort zobaczylem pierw ander pod okno kona zobaczylem i potem zobaczylem jak by ten top mid to sie nazywa chyba i potem info ze moze byc za boksami i potem moj przyszedl i mowi ze idzie a ja zostalem przyblizalem sie do skoku na mida i pojsie a i ten typ wychylil na mnie dalem info nie trafialem w niego chyba za 3/4 razem dostal wiec mowisz ze mam aimlocka gdy bym mial za pierwszym by weszlo raczej a nie albo sytuacja z rampy mowisz cos o tym aimlocku wywalilem na blisko z m4 caly magazynek i nie zabilem typa przeladowalem i potem dopiero do dobilem z ledwoscia wiec czekam na odpowiedz czy dostane tego ub czy nie bo musze wiedziec bo nie iwem czy nie isc na inne serwery grac 

• Śmiech 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności