Morfiix Opublikowano 28 Listopada 2025 Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2025 (edytowane) Serwer, na którym nadano karę: ZOMBIE INFECTION Rodzaj kary: ban Powód kary: ESP + Red WG Data nadania kary: 05 listopada 2024 Nick z gry: lolidom Opis zdarzenia: Miałem odpalone ESP i z tego co pamiętam wysyłałem ss na jakiś temat dla admina na pv (nie pamiętam dokładnie kto to był) i admin to zobaczył i później banik :p Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: Tak przyznaje i chciałbym najmocniej przeprosić że do takiego czegoś doszło. Minął rok od bana i chciałbym prosić o UB o ile się da...Cheatów już nie mam bo nowy pc jeśli będzie trzeba mogę robić WG/SS bo chciałbym dalej grać na ZM ponieważ to mój pierwszy mod odkąd gram w CS miałem wykupione all usługi bo fajnie się grąło. Jeśli nie będzie UB to trudno..Pozdro Edytowane 28 Listopada 2025 przez Morfiix
Zasłużony Fragowicz ravioli Opublikowano 28 Listopada 2025 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2025 Zły dział. Twoje odwołanie powinno znajdować się tutaj - https://fragujemy.com/forum/647-cheaty-i-skrypty/ 1
Zasłużony Fragowicz ravioli Opublikowano 28 Listopada 2025 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2025 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi