xemilix Opublikowano 26 Listopada 2025 Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2025 Serwer, na którym nadano karę: [ONLY DD2] Fragujemy.com Rodzaj kary: ban Powód kary: "wstaw 5 screenow w formacie .TAG" Data nadania kary: 26.11.2025 - 18:39:05 Nick z gry: lol123 Opis zdarzenia: Dostałam bana za brak screenow , nie wiedziałam że trzeba je wysyłać Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: Nie oszukiwałam więc ban jest przyznany niesłusznie.
Zasłużony Fragowicz ravioli Opublikowano 26 Listopada 2025 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2025 Tutaj jest odpowiedni dział dla Twojego przypadku - https://fragujemy.com/forum/204-screenshoty-povy/ Napisz temat według wzoru, spakuj ssy w .zip lub .rar oraz dodaj na zewnętrzny hosting.
Zasłużony Fragowicz ravioli Opublikowano 26 Listopada 2025 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2025 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi