KyRie Opublikowano 9 Września 2013 Fragowicz Opublikowano 9 Września 2013 Siema.! Grając sobie na zawalistym serwerze (4fun) dopatrzyłem się małego blędu. Już mowie na czym on polega. Czasami wyskakuje "chcesz wyłączyć roundsound. /roundsound" ( coś takiego nie pamiętam dokładnie) , ale wystakuje także "Chcesz wyłączyć REKLAMY napisz /roundsound" Reklamy wtf? i jeszcze chciałbym dodać ,że przydałoby się więcej admów, bo heaty szaleją. Przepraszam za moje bez sensowne układanie zdań dziś jestem zakręcony mam nadzieję ,że wiecie o co mi chodzi.
Właściciel GET Opublikowano 9 Września 2013 Właściciel Opublikowano 9 Września 2013 To nie jest problem. Po napisaniu /roundsound można wyłączyć sobie reklamy czyli te informacje nt. roundsoundu.
KyRie Opublikowano 9 Września 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Września 2013 ha.;d sorry. poprostu dla mnie znajomą komendą jest roundsound do wyłączania muzyki.;d Jeszcze sie dobrze nie rospatrzyłem gram 2 dni... Zamknąć proszę
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi