Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 5 Września 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Września 2013 Nazwa mapy: de_byfly2SS: Download: http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2700/ Myślę, że ta mapa eleganco pasuje do na serwer. Ta mapa to mieszanka dusta2,tuscana i azteca. 1
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 5 Września 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Września 2013 Wydaje się fajna ;>. Na Tak :)
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 5 Września 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Września 2013 Na tak :)
^FreeZ Opublikowano 5 Września 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Września 2013 Wygląda naprawdę dobrze :D TAK
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 6 Września 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2013 Nie za dużo tych 'dustów'? No ale jeśli się sprawdzi, to pewnie.
Didek Opublikowano 6 Września 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Września 2013 Jestem na Tak. Lubię taki połączenie map.
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 6 Września 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Września 2013 Może być.
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 6 Września 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2013 Bardzo fajnie wygląda jestem za :).
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 6 Września 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Września 2013 Hmm, można wgrać :)
Dystans Opublikowano 22 Września 2013 Fragowicz Opublikowano 22 Września 2013 Jestem za tak zapoiwada się fajnie
Janosik_69 Opublikowano 22 Września 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Września 2013 Zawsze za :D
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 22 Września 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Września 2013 koval?
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 8 Października 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Października 2013 Dusty, Dusty i dusty ;) Ewentualnie zamienić mapkę dusferno na tą. Co o tym sądzicie ?
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 8 Października 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Października 2013 Nie. Dlaczego? Bo dusferno jest lepsze, a przynajmniej tak mi się wydaje. Najlepiej będzie po prostu dodać tą mapę, nic nie zamieniać. Po co mamy graczom ograniczać wybór, ludzie chcą nowych mapek no ale nie kosztem tych, które są obecnie. Cóż z tego że kolejny dust? Jeśli przypadnie ludziom do gustu to nie widzę tutaj większego problemu.
Zasłużony Fragowicz Lunatyk^^ Opublikowano 8 Października 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Października 2013 Dusty, Dusty i dusty ;) Ewentualnie zamienić mapkę dusferno na tą. Co o tym sądzicie ? Piasek jest fajny :P
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 8 Października 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Października 2013 Nie. Dlaczego? Bo dusferno jest lepsze, a przynajmniej tak mi się wydaje. Najlepiej będzie po prostu dodać tą mapę, nic nie zamieniać. Po co mamy graczom ograniczać wybór, ludzie chcą nowych mapek no ale nie kosztem tych, które są obecnie. Cóż z tego że kolejny dust? Jeśli przypadnie ludziom do gustu to nie widzę tutaj większego problemu. Sęk w tym, że jak na razie żadna z odmian lub połączeń dusta nie przypadła graczą do gustu ;) Prócz dust2_2013 i to też w minimalnym stopniu.
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 8 Października 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Października 2013 Sęk w tym, że jak na razie żadna z odmian lub połączeń dusta nie przypadła graczą do gustu ;) Prócz dust2_2013 i to też w minimalnym stopniu. Najwyraźniej nie mają gustu.
DeLeTe Opublikowano 9 Października 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Października 2013 Dusty, Dusty i dusty ;) Ewentualnie zamienić mapkę dusferno na tą. Co o tym sądzicie ? Jestem za zamianą tak jak koval, zwykle gdy jest grana mapa dusferno ilość graczy zmniejsza się o 50%, a ten de_byfly2 wygląda obiecująco :)
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 14 Października 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Października 2013 Zamienimy i zobaczymy jak to będzie. Mapkę wgram w weekend.
Rekomendowane odpowiedzi