Skocz do zawartości

[KOSZ] Mapa de_byfly2

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nazwa mapy: de_byfly2
SS:

5001f891a840f.jpg

5001f893bc47b.jpg

5001f8988a64f.jpg

5001f89b27e1f.jpg

5001f89ddde55.jpg

5001f8a1cb6bf.jpg

Download: http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2700/

Myślę, że ta mapa eleganco pasuje do na serwer. Ta mapa to mieszanka dusta2,tuscana i azteca.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na tak :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie za dużo tych 'dustów'? No ale jeśli się sprawdzi, to pewnie. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Może być.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Bardzo fajnie wygląda jestem za :).

• 2 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

koval?

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dusty, Dusty i dusty ;) Ewentualnie zamienić mapkę dusferno na tą. Co o tym sądzicie ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie. Dlaczego? Bo dusferno jest lepsze, a przynajmniej tak mi się wydaje. Najlepiej będzie po prostu dodać tą mapę, nic nie zamieniać. Po co mamy graczom ograniczać wybór, ludzie chcą nowych mapek no ale nie kosztem tych, które są obecnie. Cóż z tego że kolejny dust? Jeśli przypadnie ludziom do gustu to nie widzę tutaj większego problemu.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dusty, Dusty i dusty ;) Ewentualnie zamienić mapkę dusferno na tą. Co o tym sądzicie ?

Piasek jest fajny  :P

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie. Dlaczego? Bo dusferno jest lepsze, a przynajmniej tak mi się wydaje. Najlepiej będzie po prostu dodać tą mapę, nic nie zamieniać. Po co mamy graczom ograniczać wybór, ludzie chcą nowych mapek no ale nie kosztem tych, które są obecnie. Cóż z tego że kolejny dust? Jeśli przypadnie ludziom do gustu to nie widzę tutaj większego problemu.

Sęk w tym, że jak na razie żadna z odmian lub połączeń dusta nie przypadła graczą do gustu ;) Prócz dust2_2013 i to też w minimalnym stopniu.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Sęk w tym, że jak na razie żadna z odmian lub połączeń dusta nie przypadła graczą do gustu ;) Prócz dust2_2013 i to też w minimalnym stopniu.

Najwyraźniej nie mają gustu.

Opublikowano

Jestem za zamianą tak jak koval, zwykle gdy jest grana mapa dusferno ilość graczy zmniejsza się o 50%, a ten de_byfly2 wygląda obiecująco :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zamienimy i zobaczymy jak to będzie. Mapkę wgram w weekend.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności