Skocz do zawartości

[ODDZIELONY] Odwołanie - Lee Christmas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I pewnie tez nie wiesz dlaczego masz 6 banów w historii za txt? -.O

has, (edytowane)

"[!] Dlatego zabrania się komentowania odwołań w jakikolwiek sposób przez osoby niezwiązane z tematem!" - ta sentencja dotyczy również Ciebie, bycie adminem serwera nie upoważnia Cię do tego, by zabierać głos w odwołaniu, z którym nic Cię nie wiąże, abstrahując już od tych bezsensownych docinek w stronę gracza. Biorąc pod uwagę fakt, że już wcześniej byłeś warnowany, teraz również będziesz, bo najwyraźniej nie wyciągasz wniosków i zamiast zakończyć na jednym postem, generującym spam, brniesz w to nieustannie i robisz z tematu książkę. Jako admin powinieneś być przykładem dla reszty i uważam, że nie wypada mi instruować admina serwera co do zasad panujących w dziale odwołań - wszystkie Twoje posty oddzielam i +1 warn.

Edytowane przez has
Opublikowano

no rozumiem txt na innych mapach, i nigdzie nie napisałem że są niesłuszne, ale na tej mapie nie było żadnych tekstur, temat dotyczy konkretnego bana a nie pozostałych

więc analizujemy tego bana, a nie jakieś inne z przed miesiąca,

to jakby ktoś coś ukradł, poszedł siedziec na miesiac, wyszedł potem został posądzony o kradzież, i niby niewinny, ale co tam miesiac temu coś ukrał, to niech posiedzi znowu xD

Opublikowano

Dostałeś info od admina i ty i jakiś tony żeby nie wchodzić na ta skrzynie co miałeś w mniemaniu, wiec ban słuszny. To nowa mapa i dopiero sami badamy gdzie powinny byc txt, wiec na nowych mapach powinieneś słuchać wytycznych administracji. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie ja pisałem, tylko admin Konope  Tobie mówił na mikro żebyś nie wchodził na ta skrzynie. Ściągnij sobie demo z mapy i będziesz miał jasno i wyraźnie jak mówi do Ciebie " Lee nie wchodź na ta skrzynie" 2 min przed koniec rundy, żebyś nie musiał szukać. Btw od kad wszedłeś na mapę wygląda ze wskakujesz wszędzie tam żeby znaleźć miejsca na które nie można wchodzić.   

Opublikowano

aaaaaaaa przez mikrofon mówił xDDDDDDDDD " nie wchodz na tą skrzynie" a wziałeś pod uwagę że nie każdy gra z dzwiekiem ? ja na przykład jak gram to sobie słucham YT i nie mam wyłączone dzwieki mikrofonów 

po to sie ma admina że mozna napisać na czacie admina na "Biało" na przykład 

dobry admin , takich to się ceni

Opublikowano
Godzinę temu, queen napisał(a):

aaaaaaaa przez mikrofon mówił xDDDDDDDDD " nie wchodz na tą skrzynie" a wziałeś pod uwagę że nie każdy gra z dzwiekiem ? ja na przykład jak gram to sobie słucham YT i nie mam wyłączone dzwieki mikrofonów 

po to sie ma admina że mozna napisać na czacie admina na "Biało" na przykład 

dobry admin , takich to się ceni

No tak zapomniałem do każdego trzeba indywidualnie ( najlepiej wiadomość prywatna z objaśnieniem) ^^, .

Powiem Ci tak, bo to i tak z dobroci serca napisałem wyjaśnienie i obejrzałem demko ze zdarzenia.

Po pierwsze powinieneś zamiast robic aferę z niczego wziąć sobie do serca poprzednie bany za txt i nie włazić wszędzie tam gdzie przykładowo dla osoby z min IQ będzie zabronione ( bądź może być).

Po drugie masz kilka banów za to samo, wiec admin mógł ci wedle uznania za to samo wrzucić bana na tydzień, a nie na 2h o które się tu wylewasz.

Po trzecie admin ma różne środki przekazu dla pozostałych graczy (słowne - pisemne - i wykonawcze, czyli takie jakie dostałeś).

Po czwarte skoro grasz "bez dźwięku" to do kogo masz pretensje jak to jest gra z integracja słowną? xD My mamy się dostosować do Cb czy ty tam gdzie wchodzisz i są pewne zasady, które mogą i Ciebie dotyczyć? Tak na chłopski rozum? 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
Godzinę temu, Ochujales_Killer[oO]' napisał(a):

No tak zapomniałem do każdego trzeba indywidualnie ( najlepiej wiadomość prywatna z objaśnieniem) ^^, .

Powiem Ci tak, bo to i tak z dobroci serca napisałem wyjaśnienie i obejrzałem demko ze zdarzenia.

Po pierwsze powinieneś zamiast robic aferę z niczego wziąć sobie do serca poprzednie bany za txt i nie włazić wszędzie tam gdzie przykładowo dla osoby z min IQ będzie zabronione ( bądź może być).

Po drugie masz kilka banów za to samo, wiec admin mógł ci wedle uznania za to samo wrzucić bana na tydzień, a nie na 2h o które się tu wylewasz.

Po trzecie admin ma różne środki przekazu dla pozostałych graczy (słowne - pisemne - i wykonawcze, czyli takie jakie dostałeś).

Po czwarte skoro grasz "bez dźwięku" to do kogo masz pretensje jak to jest gra z integracja słowną? xD My mamy się dostosować do Cb czy ty tam gdzie wchodzisz i są pewne zasady, które mogą i Ciebie dotyczyć? Tak na chłopski rozum? 

chłopie, gram na jakiejś mapie pierwszy raz w życiu, bez dzwięku, i skąd mam wiedzieć że zwykłą skrzynka to według was TXT? po czym dostaje bana bo niby admin przez mikrofon mówił ze tam nie można, ja nigdzie nie mówię że poprzednie bany były niesłuszne gdybym dostał bana na jakimś nuke czy inferno, no to spoko, nawet bym nie pisał nic, ale na mapie na której gram 1 raz w zyciu, i nigdzie się nie dało wejśc, więc sobie grałem, ale nie jestem jasnowidzem i nie mogłem przeiwidzieć że skrzynka to textury 

• Smutek 1
Opublikowano
Godzinę temu, queen napisał(a):

chłopie, gram na jakiejś mapie pierwszy raz w życiu, bez dzwięku, i skąd mam wiedzieć że zwykłą skrzynka to według was TXT? po czym dostaje bana bo niby admin przez mikrofon mówił ze tam nie można, ja nigdzie nie mówię że poprzednie bany były niesłuszne gdybym dostał bana na jakimś nuke czy inferno, no to spoko, nawet bym nie pisał nic, ale na mapie na której gram 1 raz w zyciu, i nigdzie się nie dało wejśc, więc sobie grałem, ale nie jestem jasnowidzem i nie mogłem przeiwidzieć że skrzynka to textury 

Tekstury to miejsca, do których nie da się dostać za pomocą podsadzki od innego gracza ani podwójnego skoku na nożu, który nie wpływa na wysokość skoku.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności