D3STINY Opublikowano 5 Października 2025 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Października 2025 Witajcie, Jako że doradziliście mi z myszką która jest faktycznie super - mam kolejne pytanie. Czy powinienem korzystać z parametrów startowych w steam? Na tą chwilę miałem ustawione: -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd Przeczytałem również na innym forum że aby z tego korzystać niezbędne jest: -useforcedmparms z którego nie korzystałem nigdy (przeczytałem to dzisiaj). Na czym mi zależy? Na tym aby ustawienia były te które są w sterowniku Logitech, nie systemowe a logitech, aby w pełni wykorzystać precyzję tej myszy. Nasunęło mi się pytanie - czy wgl korzystać z tego, czy jednak nie (kilka lat temu nie korzystałem z tych komend). No i również pozostaję pytanie dot. m_rawinput - ja mam na 1, informację w necie nie wskazują jasno które ustawienie pozwala na korzystanie najbliższe sterownikowi. Wiem że gdy kiedyś rawinput chciałem zmienić na 0 - nie potrafiłem ubić fraga Ps. Niby wiem co z czym się je, ale wiem że są tutaj jak ja to nazywam "Asy" - dlatego chciałbym poznać wasze opinie na wymienione przezemnie komendy. Kto wie, może po 14 latach dowiem się czegoś lepszego. Oczywiście bez faworki, nie czujcie się pominięci, ale lewą nerkę oddam za info od @ WheaRe. , jakbyś mógł chętnie się doszkole w tym zakresie. Co do zakupu myszki doradził mi trafnie, dodając dobry opis techniczny użytkownik @ cT13-Adamm , którego zdanie również chętnie poznam. Tj. Wyżej, oznaczam tę dwójkę ze względu na widoczną wiedzę w tych tematach tych Panów, a oznaczając wyskoczy im powiadomienie - nie czujcie się pominięci - chciałbym usłyszeć rady wszystkich którzy tutaj zajrzą. Będę wdzięczny za pomoc. W zadośćuczynieniu za waszą pomoc dam wam tipa z którego korzystam od lat - ustawienie equalizera na "Rock" pozwala lepiej słyszeć kroki w 1.6 1
Sędzia Ocen CS 1.6 Rozwiązanie WheaRe. Opublikowano 6 Października 2025 Sędzia Ocen CS 1.6 Rozwiązanie Opublikowano 6 Października 2025 No to może Cię zdziwię, ale kompletnie niewiem co napisałeś. Nie mam ustawionych żadnych parametrów startowych, nie znam żadnej z wymienionych komend. Ja kupuję myszke, podłączam i gram, nic więcej nie robię. 1
D3STINY Opublikowano 6 Października 2025 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Października 2025 Wyszło o wiele lepiej. Teraz kwestia przyzwyczajenia spowrotem. Dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi