Skocz do zawartości

[ODDZIELONY] Podanie na admina - houssam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuję za Twoją opinię, rozumiem Twoje stanowisko. Chciałbym wyjaśnić, że zawsze jestem obecny na serwerze, ale może mnie nie zauważyłeś. Regularnie zgłaszam przez u@ i staram się pomagać jak tylko mogę. Ten ban był zwykłym błędem i wyciągnąłem z niego lekcję – teraz w pełni przestrzegam regulaminu. Mam nadzieję, że z czasem lepiej mnie poznacie i zauważycie moją aktywność . moim prawdziwym powodem ubiegania się o stanowisko admina nie są tylko korzyści w postaci punktów czy pieniędzy w grze, ale przede wszystkim chęć realnej pomocy na serwerze. Bardzo często spotykamy osoby łamiące regulamin, używające cheatów, takich jak speed hack (co zdarzyło się już kilkukrotnie w ostatnim tygodniu), a także graczy, którzy przeszkadzają innym w czasie nieobecności administracji. W takich sytuacjach jesteśmy zmuszeni czekać na przyjście admina, co negatywnie wpływa na atmosferę rozgrywki.

Dlatego chciałbym aktywnie wspierać administrację, aby serwer znów był pełen graczy oraz zdrowej rywalizacji, tak jak dawniej. Zależy mi na tym, żeby gracze czuli się komfortowo i mieli przyjemność z gry. Dziękuję za rozpatrzenie mojego podania.

Nethiri,

Przed napisaniem jakiegokolwiek tematu/podania na forum trzeba zapoznać się z regulaminem.

Nie wypowiadaj się w swoim podaniu!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności