Magyars Opublikowano 23 Września 2025 Fragowicz Opublikowano 23 Września 2025 Skarga na: spidi ('admin') Dlaczego składasz skargę: bezpodstawne muty/bany Nick z gry: no na pewno Nick osoby oskarżonej: spidi Data zdarzenia: 21:00 Opis zdarzenia: na początku zacząlem sobie żartować z resztą uzytkowników (temat poruszany: na którą jutro do szkoły?). Admin spidi napisał mi, żeby nie używał capslocka (dlaczego? nie wiem). Po kilku minutach mute na 30 minut bez podania powodu. (Nie, nie spamowałem - najwyraźniej kolega admin ma przysłowiony kołek w dupie, bo wspólnie żartowaliśmy po śmierci o luźnych tematach. Po 30 minutach w/w mute'a, napisałem "spidi lamusie dlaczego mnie mutujesz bez przyczyny?" I tutaj nastąpił ban na 3 dni za OBRAZĘ ADMINA (lamus - pomocniczy budynek gospodarczy przy folwarku). Proszę o odbanowanie i przyglądnieciu się adminowi. Może fakt, nie powinienem pisać "lamusie", aczkolwiek zagotowałem się, bo zachowuje się jak księżniczka (nie szło mu na tej mapie).
spidi1910 Opublikowano 23 Września 2025 [CS 1.6] Admin FFA Opublikowano 23 Września 2025 Dostales mute za naduzywanie czatu (spam), a nie ze sobie pisales z kim na czacie.+ zwrocilem ci uwage zebys wylaczyl capsa. Godzinę temu, Magyars napisał(a): Po 30 minutach w/w mute'a, napisałem "spidi lamusie dlaczego mnie mutujesz bez przyczyny?" I tutaj nastąpił ban na 3 dni za OBRAZĘ ADMINA (lamus - pomocniczy budynek gospodarczy przy folwarku). Czy ja cie kiedyś obrazilem ? .To ze jestem adminem nie oznacza ze jestem kims wyzszym ... a jak ci minal mute to mogles normalnie napisac bysmy wyjasnili dana sytuacje . 5
Właściciel GET Opublikowano 24 Września 2025 Właściciel Opublikowano 24 Września 2025 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi